Boka löpande hemstäd i Norrköping

Boka löpande hemstäd i Norrköping

– Längtar du också efter mer egentid men har fastnat i alla måsten. Som att städa hemma? Varför inte unna dig lyxen av att låta någon annan göra just det jobbet istället?

Våra proffsiga veteraner tar gärna hand om din löpande städning och ser till att ditt hem blir skinande rent. Du bestämmer precis vad du vill ha gjort och hur ofta – varje vecka, varannan vecka eller när det passar dig.
Och priset efter RUT-avdrag är 205 kr per timme.

Erbjudande
Just nu bokar vi städuppdrag i ditt område och vi har fortfarande lediga tider kvar. Men boka snabbt! Dessutom bjuder vi alltid på den 11 timmen om du bokar löpande städning. Boka online och uppge NOLÖST19.

Enklare än så här blir det inte
Vi kommer alltid hem till dig för att i lugn och ro tillsammans gå igenom vad du vill ha gjort och så gör vi en bedömning om vilken tid det kommer att ta per tillfälle. Har man mycket möbler, mattor och prydnader tar det lite längre tid. Men när man har städat ett par gånger så går det i regel också fortare än den allra första gången. Sedan kommer din veteran att kontakta dig för att boka in första städtillfället. Är du nöjd så kommer vi tillbaka. Ibland är det två personer som städar ihop – men det är alltid samma personer så att du kan känna dig trygg med att resultatet blir lika dant varje gång. Självklart kan du också boka både löpande fönsterputs och storstädning vid behov.

Vad är du intresserad av?
Gör en intresseanmälan