Tillbaka till karriär/franchise

Serviceinriktad bemanningsansvarig till Veteranpoolen Göteborg Centrum

Bemanningsansvarig Göteborg Centrum

Göteborg

Heltid, Tillsvidare

Ansök

Kontaktperson

Bemanningsansvarig Göteborg Centrum

Göteborg

Heltid, Tillsvidare

Ansök

Serviceinriktad bemanningsansvarig till Veteranpoolen Göteborg Centrum

Veteranpoolens kontor i Göteborg Centrum växer stadigt och har haft en stark tillväxt de senaste åren. Idag har vi över 200 aktiva pensionärer som jobbar och verksamheten genomsyras av en positiv, hjälpsam och prestigelös kultur. Vår tillväxt, i kombination med ambitiöst målfokus och hög efterfrågan på våra tjänster, gör att vi vill utöka med en bemanningsansvarig till Veteranpoolen Göteborg Centrum. Vi erbjuder dig, ett kul och omväxlande jobb på ett kontor i snabb tillväxt, med mycket skratt, omtanke och hög servicenivå, där du gör skillnad på riktigt!

Rollen som bemanningsansvarig är bred och omväxlande.

  • Du kommer att arbeta med sökning och rekrytering av nya pensionärer, både till specifika företagsuppdrag och till löpande uppdrag hos våra privatkunder. Till företagsuppdragen kan du exempelvis komma att söka ekonomer, affärsutvecklare, receptionister, eller bovärdar.
  • Du kommer att ta emot kundförfrågningar och intresseanmälningar från företag och privatpersoner via telefon, från vår hemsida, på mail samt under kundbesök.
  • Matchning och urval ingår också. Det är oerhört viktigt att det blir rätt person till rätt uppdrag för att vi skall bibehålla den höga NKI som vi har. Idag ger 75% av våra kunder oss betyget 9 eller 10 när frågar hur sannolikt det är att de skulle rekommendera oss till en vän eller kollega och det är vi stolta över!
  • Du kommer också att arbeta med personalvård. Att arbeta för Veteranpoolen skall ge en guldkant på tillvaron så vi är måna om att ta extra väl hand om våra jobbonärer (personer som blandar jobb och pension) och ordnar bland annat regelbundna personalträffar.

Vem är du? 
För att trivas i den här rollen tror vi att du tidigare har arbetat med personalfrågor, rekrytering, – och/eller bemanning. Du har eftergymnasial utbildning.
För att trivas bör du vara en varm, prestigelös och positiv person som besitter förmågan att självständigt arbeta lösningsfokuserat. Samtidigt som du är effektiv behåller du lugnet i stressiga situationer och är trygg och pålitlig i din personlighet.
Arbetet kräver också god samarbetsförmåga och stark ansvarskänsla, samt att du är noggrann och strukturerad. Du kommer i rollen att ha många kontaktytor och det är viktigt att du strävar efter hög kundnöjdhet och goda resultat.

Om anställningen 
Tjänsten är en heltidstjänst där du utgår från vårt kontor beläget i fina lokaler alldeles vid Korsvägen.
Tillträde sker enligt överenskommelse men helst i början på augusti 2023.

Låter det spännande?
Vänta inte med att skicka in en ansökan, utan gör det redan idag! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, den 14 maj 2023.

Om Veteranpoolen
Veteranpoolen är Sveriges största bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som utförare. Veteranpoolen matchar veteraners kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bygger på att många pensionärer vill fortsätta bidra till samhällets utveckling, få socialt utbyte, känna sig delaktiga och behövda.

Kontaktperson

Sophie Malmberg

0708-984272

Fler lediga jobb hos oss

Alla lediga jobb