Tillbaka till karriär/franchise

Bli vår franchisetagare i Nacka-Värmdö!

Bli franchisetagare i Nacka-Värmdö

Nacka

Franchisetagare

Ansök

Kontaktperson

Bli franchisetagare i Nacka-Värmdö

Nacka

Franchisetagare

Ansök

Bli vår franchisetagare i Nacka-Värmdö!

Bli egenföretagare på Veteranpoolen i Nacka-Värmdö!

Vi söker dig som vill ta Veteranpoolens verksamheten i Nacka-Värmdö till nästa nivå! Vi lovar att du får en utvecklande, varierande och mycket rolig framtid.

Verksamheten i Nacka-Värmdö har många löpande uppdrag hos både privatkunder, företag och kommuner. Hos våra veteraner finns all kompetens för att bemanna uppdragen som du säljer in samtidigt som du identifierar nya affärsmöjligheter i distriktet. Hos oss kan vi bemanna alla typer av uppdrag och ofta rekryteras veteranerna direkt till ett uppdrag.

Distrikt Nacka-Värmdö servar kommunerna Nacka och Värmdö så distriktet har en stor potential att utvecklas.

Som franchisetagare på Veteranpoolen ingår du i ett nätverk av skickliga företagare som du arbetar tillsammans med och du behöver inte vara pensionär för att bli franchisetagare. På supportkontoret i Göteborg finns ett starkt team som hjälper dig att bygga ditt företag. Vi stödjer dig i bland annat försäljning, IT & telefoni, administration, ekonomi, utbildning och marknadsföring. Vi ger dig vårt engagemang, vår tid och stöttar dig ekonomiskt att driva ditt företag. Vi vill att du ska lyckas och vara en del i vårt goa gäng!

Vem är du?

För att lyckas är det viktigt att du har vana av försäljning, har ett stort driv och engagemang i kombination med en stark ansvarskänsla. Det är även viktigt är att du har erfarenhet av, och tycker att det är kul, att leda och motivera medarbetare.

Veteranpoolen är Sveriges största bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som utförare. Tack vare en framgångsrik affärsmodell och stark organisation i 55 distrikt omsätter vi idag 480 MKR.

Låter det spännande?

Vi gillar det vi gör, och vi vet att vår arbetsglädje och vårt engagemang smittar av sig! Vi hoppas att vår arbetsglädje smittat av sig även på dig och att vi lyckats väcka nyfikenhet hos dig. Anta utmaningen och klicka på Ansök-knappen så att vi får möjlighet att lära känna dig, berätta mer om Veteranpoolen och vad vi erbjuder dig!

Vill du ha mer information om distrikt Nacka-Värmdö och om Veteranpoolen som franchisegivare innan du ansöker så är du välkommen att ringa eller maila så berättar vi mer.

Välkommen till oss!

Jarl Romlycke

072-744 0033

jarl.romlycke@veteranpoolen.se

 

 

 

 

 

 

Information om distriktet:

Invånare: 157 000stycken

Företag: 30 500stycken

Aktiva veteraner i Veteranpoolen: 75stycken

Veteranunderlag i distriktet: 13 328stycken (65-74år enligt SCB)

Veteranpoolen är Sveriges största bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som utförare. Tack vare en framgångsrik affärsmodell och stark organisation har vi en tillväxt på över 25 % och omsätter idag 480 MKR. Veteranpoolen matchar veteraners kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bygger på att många pensionärer vill fortsätta bidra till samhällets utveckling, få socialt utbyte, känna sig delaktiga och behövda. Veteranpoolen bedriver verksamhet från 55 lokalkontor i Sverige och har sitt supportkontor i Göteborg.

Kontaktperson

Jarl Romlycke

072-744 0033

Fler lediga jobb hos oss

Alla lediga jobb