Tillbaka till karriär/franchise

Är du vår nya franchisetagare i Haninge-Nynäshamn?

Bli vår nya franchisetagare i Haninge-Nynäshamn!

Haninge

Franchisetagare

Ansök

Kontaktperson

Bli vår nya franchisetagare i Haninge-Nynäshamn!

Haninge

Franchisetagare

Ansök

Är du vår nya franchisetagare i Haninge-Nynäshamn?

Bli egenföretagare på Veteranpoolen i Haninge!

Vi söker dig som vill ta Veteranpoolens verksamheten i Haninge till nästa nivå! Vi lovar att du får en utvecklande, varierande och mycket rolig framtid.

Verksamheten i Haninge har många löpande uppdrag hos både privatkunder, företag och kommuner. Hos våra veteraner finns all kompetens för att bemanna uppdragen som du säljer in samtidigt som du identifierar nya affärsmöjligheter i distriktet. Hos oss kan vi bemanna alla typer av uppdrag och ofta rekryteras veteranerna direkt till ett uppdrag.

Distrikt Haninge servar Haninge och Nynäshamn så distriktet har en stor potential att utvecklas.

Som franchisetagare på Veteranpoolen ingår du i ett nätverk av skickliga företagare som du arbetar tillsammans med och du behöver inte vara pensionär för att bli franchisetagare. På supportkontoret i Göteborg finns ett starkt team som hjälper dig att bygga ditt företag. Vi stödjer dig i bland annat försäljning, IT & telefoni, administration, ekonomi, utbildning och marknadsföring. Vi ger dig vårt engagemang, vår tid och stöttar dig ekonomiskt att driva ditt företag. Vi vill att du ska lyckas och vara en del i vårt goa gäng!

Vem är du?

För att lyckas är det viktigt att du har vana av försäljning, har ett stort driv och engagemang i kombination med en stark ansvarskänsla. Det är även viktigt är att du har erfarenhet av, och tycker att det är kul, att leda och motivera medarbetare.

Veteranpoolen är Sveriges största bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som utförare. Tack vare en framgångsrik affärsmodell och stark organisation i 55 distrikt omsätter vi idag 480 MKR.

Låter det spännande?

Vi gillar det vi gör, och vi vet att vår arbetsglädje och vårt engagemang smittar av sig! Vi hoppas att vår arbetsglädje smittat av sig även på dig och att vi lyckats väcka nyfikenhet hos dig. Anta utmaningen och klicka på Ansök-knappen så att vi får möjlighet att lära känna dig, berätta mer om Veteranpoolen och vad vi erbjuder dig!

Vill du ha mer information om distrikt Haninge och om Veteranpoolen som franchisegivare innan du ansöker så är du välkommen att ringa eller maila så berättar vi mer.

Välkommen till oss!

Jarl Romlycke

072-744 0033

jarl.romlycke@veteranpoolen.se

 

 

 

 

 

 

Detaljer om distriktet:

Invånare: 129 000stycken

Företag: 16 000stycken

Aktiva veteraner i distriktet: 80stycken

Potentiella veteraner i distriktet: 10 482stycken (65-74år enligt SCB)

Om Veteranpoolen

Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Tack vare den framgångsrika affärsmodellen och den starka organisationen omsätter vi idag 481 MKR. Veteranpoolen matchar veteraners kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bygger på att många pensionärer vill fortsätta bidra till samhällets utveckling, få socialt utbyte, känna sig delaktiga och behövda. Veteranpoolen bedriver verksamhet från 55 lokalkontor i Sverige och har sitt supportkontor i Göteborg.

Kontaktperson

Jarl Romlycke

072-744 0033

Fler lediga jobb hos oss

Alla lediga jobb