Tillbaka till karriär/franchise

Bli vår franchisetagare på Gotland!

Franchisetagare Gotland

Visby, Gotland

Heltid

Ansök

Kontaktperson

Franchisetagare Gotland

Visby, Gotland

Heltid

Ansök

Bli vår franchisetagare på Gotland!

Vill du driva eget och bli stöttad med tid, engagemang och pengar?

Vi söker dig som vill driva Veteranpoolens befintliga verksamheten som franchisetagare på Gotland! Vi utlovar ett utvecklande, varierande, socialt och mycket roligt arbete.

Som franchisetagare på Gotland tar du över en ekonomiskt bärkraftig verksamhet som befinner sig i en tillväxtfas. Verksamheten har många löpande uppdrag, bra fördelning mellan privat-, och företagskunder samt en stor aktiv pool med många engagerade medarbetare.

Du börjar som trainee på 75%. Traineeanställningen ger dig en ypperlig chans samt en unik möjlighet att lära dig hur verksamheten är uppbyggd och fungerar av vår nuvarande franchisetagare Janne. Tillsammans med Janne och Veteranpoolens supportkontor får du de bästa förutsättningarna till en flygande start när du sedan tar över verksamheten.

Som franchisetagare på Veteranpoolen ingår du i ett nätverk av skickliga företagare som du arbetar tillsammans med. Du kommer att arbeta med försäljning där du identifierar nya affärsmöjligheter. Du kommer också att rekrytera och arbetsleda veteranerna som du har i din pool.

På vårt supportkontor i Göteborg finns ett starkt team som hjälper dig att bygga ditt företag. Vi stödjer dig i bland annat försäljning, IT & telefoni, administration, ekonomi, utbildning och marknadsföring. Vi ger dig vårt engagemang, vår tid och stöttar dig ekonomiskt att driva ditt företag. Vi vill att du ska lyckas!

Vem är du?

För att lyckas är det viktigt att du har ett stort driv och engagemang i kombination med en stark ansvarskänsla. Det är även viktigt är att du har erfarenhet av, och tycker att det är kul, att leda och motivera medarbetare. Du bör ha vana av försäljning samt av företagsadministration.

Veteranpoolen är Sveriges största bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som utförare. Tack vare en framgångsrik affärsmodell och stark organisation i 55 distrikt omsätter vi idag 385 MKR.

Låter det spännande?

Vi gillar det vi gör, och vi vet att vår arbetsglädje och vårt engagemang smittar av sig! Så vi hoppas att det har smittat av sig på dig och att du antar utmaningen och Ansöker här! Vi ser fram emot att få lära känna dig, berätta mer om Veteranpoolen och vad vi erbjuder dig!

Vill du ha mer information innan du ansöker så är du välkommen att ringa eller maila oss så berättar vi mer.

Varmt välkommen till oss!

Kontaktperson

Anna Johannesson

070-771 6584

Fler lediga jobb hos oss

Alla lediga jobb