Tillbaka till karriär/franchise

Bli franchisetagare för Veteranpoolens populära och lönsamma verksamhet i Jämtland!

Franchisetagare i Jämtland!

Östersund

Franchisetagare

Ansök

Kontaktperson

Franchisetagare i Jämtland!

Östersund

Franchisetagare

Ansök

Bli franchisetagare för Veteranpoolens populära och lönsamma verksamhet i Jämtland!

Vill du driva eget företag och samtidigt bli stöttad med tid, engagemang och pengar?

Vi söker dig som vill driva och fortsätta utveckla Veteranpoolens befintliga verksamhet i Jämtland! Kontoret ligger i Östersund och vi kan lova dig ett utvecklande, varierande, socialt och mycket roligt arbete.

Som franchisetagare tar du över en ekonomiskt bärkraftig verksamhet som befinner sig i en tillväxtfas. Verksamheten har många löpande uppdrag, bra fördelning mellan privat-, och företagskunder samt en stor aktiv pool med många engagerade medarbetare. Distriktet servar utöver Östersunds kommun även Krokom, Åre, Berg, Strömsund, Härjedalen, Bräcke samt Ragunda kommun.

Som franchisetagare på Veteranpoolen ingår du i ett nätverk av skickliga företagare som du får råd, tips och stöttning av. Kulturen är hjärtlig och hjälpsam och det finns alltid någon att luta sig mot eller bolla med.

På vårt supportkontor i Göteborg finns ett starkt team som hjälper dig att bygga ditt företag. Vi stödjer dig i bland annat försäljning, IT & telefoni, administration, ekonomi, utbildning och marknadsföring. Vi ger dig vårt engagemang, vår tid och stöttar dig ekonomiskt att driva ditt eget företag. Vi vill att du ska lyckas!

Vem är du?

För att lyckas i rollen vet vi att det är det viktigt med mycket driv och stort engagemang, gärna i kombination med en stark ansvarskänsla. Det är även viktigt är att du har erfarenhet av, och tycker att det är kul, att leda och motivera dina medarbetare. Du rekryterar och arbetsleder veteraner i din pool och du blir en viktig person för många! För att arbeta som veteran hos oss behöver man vara pensionär, men för att vara franchisetagare hos Veteranpoolen har vi inga sådana krav alls! Du behöver alltså inte ha gått i pension för att vara franchisetagare.
Du bör ha vana av företagsadministration och tycka om försäljning då du löpande kommer att identifiera nya affärsmöjligheter i ditt område.

Vi tror att du:

  • Är genuint intresserad av människor
  • Har erfarenhet av att leda och motivera
  • Är driven och målfokuserad
  • Har erfarenhet av försäljning och affärsutveckling
  • Är nätverkande, social och personlig
  • Gillar av att driva affärer och bygga relationer
  • Vill ha kul på jobbet

Visst låter det spännande?

Vi gillar verkligen det vi gör och vet att vårt engagemang smittar av sig! Vi hoppas att vår arbetsglädje smittat av sig även på dig och att vi lyckats väcka nyfikenhet hos dig.

Klicka på Ansök-knappen så får vi möjlighet att lära känna dig, berätta mer om Veteranpoolen och vad vi kan erbjuda dig!

Vill du ha mer information innan du ansöker så är du välkommen att ringa eller maila oss så berättar vi mer.

Vi ser fram emot din ansökan och bekantskap!

Om distriktet

Distriktet servar kommunerna Östersund, Krokom, Åre, Berg, Strömsund, Härjedalen, Bräcke samt Ragunda där det finns upparbetade företags- och privatkundsaffärer samt en pool med engagerade och härliga veteraner.

Distrikt Jämtland i siffror

Total befolkningsmängd: 132 760 personer

Veteranunderlag i hela distriktet: ca 17 498 personer i åldrarna 65-74 år

Framtid

Fokus i distriktet kommer att ligga på att vidareutveckla företagsaffären och upprätthålla god och kvalitativ service gentemot våra privatpersoner samt löpande intervjua och rekrytera nya veteraner!

 

Kontaktperson

Sophie Malmberg

0708-984272

Fler lediga jobb hos oss

Alla lediga jobb