Tillbaka till karriär/franchise

Bli vår franchisetagare i Kalmar

Franchisetagare i Kalmar

Kalmar

Franchisetagare

Ansök

Kontaktperson

Franchisetagare i Kalmar

Kalmar

Franchisetagare

Ansök

Bli vår franchisetagare i Kalmar

Bli franchisetagare på Veteranpoolen Kalmar!

Vi söker dig som vill driva Veteranpoolens befintliga verksamheten som franchisetagare i Kalmar! Vi utlovar ett utvecklande, varierande, socialt och mycket roligt arbete.

Som franchisetagare i Kalmar tar du över en ekonomiskt bärkraftig verksamhet som befinner sig i en tillväxtfas. Verksamheten har många löpande uppdrag, bra fördelning mellan privat-, och företagskunder samt en stor aktiv pool med många engagerade medarbetare. Distrikt Kalmar servar; Emmaboda, Nybro, Torsås, Mörbylånga, Borgholm och Kalmars kommuner.

Som franchisetagare på Veteranpoolen ingår du i ett nätverk av skickliga företagare som du arbetar tillsammans med. Du kommer att arbeta med försäljning där du identifierar nya affärsmöjligheter. Du kommer också att rekrytera och arbetsleda veteranerna som du har i din pool.

På vårt supportkontor i Göteborg finns ett starkt team som hjälper dig att bygga ditt företag. Vi stödjer dig i bland annat försäljning, IT & telefoni, administration, ekonomi, utbildning och marknadsföring. Vi ger dig vårt engagemang, vår tid och stöttar dig ekonomiskt att driva ditt företag. Vi vill att du ska lyckas!

Vem är du?

För att lyckas är det viktigt att du har ett stort driv och engagemang i kombination med en stark ansvarskänsla. Det är även viktigt är att du har erfarenhet av, och tycker att det är kul, att leda och motivera medarbetare. Du bör ha vana av försäljning samt av företagsadministration.

Veteranpoolen är Sveriges största bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som utförare. Tack vare en framgångsrik affärsmodell och stark organisation i 55 distrikt omsätter vi idag 385 MKR.

Låter det spännande?

Vi gillar det vi gör, och vi vet att vår arbetsglädje och vårt engagemang smittar av sig! Vi hoppas att vår arbetsglädje smittat av sig även på dig och att vi lyckats väcka nyfikenhet hos dig. Anta utmaningen och klicka på Ansök-knappen så att vi får möjlighet att lära känna dig, berätta mer om Veteranpoolen och vad vi erbjuder dig!

Vill du ha mer information om distrikt Kalmar och om Veteranpoolen som franchisegivare innan du ansöker så är du välkommen att ringa eller maila oss så berättar vi mer.

Välkommen till oss!

Fakta om distriktet:

Kommun: Kalmar, Emmaboda, Nybro, Torsås, Mörbylånga och Borgholm

Invånarantal i distriktet: 134 671 personer

Invånare i åldern 65-79år: 17 357 personer

Veteraner: 130 veteraner

Branschkollegor i distriktet: Veterankraft, Pensionärskraft

Privatkunder: 69 %

Företagskunder: 31 %

Distriktet startade 2009 och dagens franchisetagare Ulf Björn är den tredje som driver distrikt Kalmar. Ulf tog över 2018.

Distriktet blev Årets ”Hantverkskontor” kontor 2022, utmärkelsen tilldelas det kontor i vårt nätverk som i kategorin, får högst poäng i; produktion, tillväxt i timmar och totalt täckningsbidrag. Kvalitet på relationer till kunder och veteraner är faktorer som värderas högt vid utvärderingen.

 

Kontaktperson

Anna Johannesson

070-771 6584

Fler lediga jobb hos oss

Alla lediga jobb