Tillbaka till karriär/franchise

Bli vår franchisetagare i Kungsbacka

Franchisetagare i Kungsbacka

Kungsbacka

Franchisetagare

Ansök

Kontaktperson

Franchisetagare i Kungsbacka

Kungsbacka

Franchisetagare

Ansök

Bli vår franchisetagare i Kungsbacka

Bli franchisetagare på Veteranpoolen Kungsbacka!

Vi söker dig som vill driva Veteranpoolens befintliga verksamheten som franchisetagare i Kungsbacka! Vi lovar ett utvecklande, varierande, socialt och mycket roligt arbete.

Som franchisetagare i Kungsbacka tar du över en verksamhet som befinner sig i en tillväxtfas. Verksamheten har många löpande uppdrag, bra fördelning mellan privat-, och företagskunder samt en stor aktiv pool med många engagerade medarbetare. Distrikt Kungsbacka servar Kungsbackas kommun.

Som franchisetagare på Veteranpoolen ingår du i ett nätverk av skickliga företagare som du arbetar tillsammans med. Du kommer att arbeta med försäljning där du identifierar nya affärsmöjligheter. Du kommer också att rekrytera och arbetsleda veteranerna som du har i din pool.

På vårt supportkontor i Göteborg finns ett starkt team som hjälper dig att bygga ditt företag. Vi stödjer dig i bland annat försäljning, IT & telefoni, administration, ekonomi, utbildning och marknadsföring. Vi ger dig vårt engagemang, vår tid och stöttar dig ekonomiskt att driva ditt företag. Vi vill att du ska lyckas!

Vem är du?

För att lyckas är det viktigt att du har ett stort driv och engagemang i kombination med en stark ansvarskänsla. Det är även viktigt är att du har erfarenhet av, och tycker att det är kul, att leda och motivera medarbetare. Du bör ha vana av försäljning samt av företagsadministration.

Veteranpoolen är Sveriges största bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som utförare. Tack vare en framgångsrik affärsmodell och stark organisation i 55 distrikt omsätter vi idag 480 MKR.

Låter det spännande?

Vi gillar det vi gör, och vi vet att vår arbetsglädje och vårt engagemang smittar av sig! Vi hoppas att vår arbetsglädje smittat av sig även på dig och att vi lyckats väcka nyfikenhet hos dig. Anta utmaningen och klicka på Ansök-knappen så att vi får möjlighet att lära känna dig, berätta mer om Veteranpoolen och vad vi erbjuder dig!

Vill du ha mer information om distrikt Kungsbacka och om Veteranpoolen som franchisegivare innan du ansöker så är du välkommen att ringa eller maila oss så berättar vi mer.

Välkommen till oss!

 

 

 

 

 

Om distriktet:

Distrikt Kungsbacka täcker Kungsbackas kommun. I distriktet finns i dag både privatkundsaffärer och företagsaffärer, samt en pool med 130 aktiva veteraner.

Distriktet servar Kungsbacka kommun som har 85 300 invånare, av dessa är 8290 i åldern 65-79 år.

Kontaktperson

Anna Johannesson

070-771 6584

Fler lediga jobb hos oss

Alla lediga jobb