Tillbaka till karriär/franchise

Bli vår franchisetagare i Varberg!

Franchisetagare Varberg

Varberg

Franchisetagare

Ansök

Kontaktperson

Franchisetagare Varberg

Varberg

Franchisetagare

Ansök

Bli vår franchisetagare i Varberg!

Vill du driva eget och bli stöttad med tid, engagemang och pengar?

Vi söker dig som vill driva Veteranpoolens befintliga verksamhet i Varberg! Vi utlovar ett utvecklande, varierande, socialt och mycket roligt arbete.

Som franchisetagare i Varberg tar du över en ekonomiskt bärkraftig verksamhet som befinner sig i en tillväxtfas. Verksamheten har många löpande uppdrag, bra fördelning mellan privat-, och företagskunder samt en stor aktiv pool med många engagerade medarbetare. Distrikt Varberg servar Varberg och Falkenbergs kommuner.

Som franchisetagare på Veteranpoolen ingår du i ett nätverk av skickliga företagare som du arbetar tillsammans med. Du kommer att arbeta med försäljning där du identifierar nya affärsmöjligheter. Du kommer också att rekrytera och arbetsleda veteranerna som du har i din pool.

På vårt supportkontor i Göteborg finns ett starkt team som hjälper dig att bygga ditt företag. Vi stödjer dig i bland annat försäljning, IT & telefoni, administration, ekonomi, utbildning och marknadsföring. Vi ger dig vårt engagemang, vår tid och stöttar dig ekonomiskt att driva ditt företag. Vi vill att du ska lyckas!

 Vem är du?

För att lyckas i rollen vet vi att det är det viktigt med mycket driv och stort engagemang, gärna i kombination med en stark ansvarskänsla. Det är även viktigt är att du har erfarenhet av, och tycker att det är kul, att leda och motivera dina medarbetare. Du rekryterar och arbetsleder veteraner i din pool och du blir en viktig person för många! För att arbeta som veteran hos oss behöver man vara pensionär, men för att vara franchisetagare hos Veteranpoolen har vi inga sådana krav alls! Du behöver alltså inte ha gått i pension för att vara franchisetagare.

Låter det spännande?

Vi gillar det vi gör, och vi vet att vår arbetsglädje och vårt engagemang smittar av sig! Vi hoppas att vår arbetsglädje smittat av sig även på dig och att vi lyckats väcka nyfikenhet hos dig. Anta utmaningen och klicka på Ansök-knappen så att vi får möjlighet att lära känna dig, berätta mer om Veteranpoolen och vad vi erbjuder dig!

Vill du ha mer information innan du ansöker så är du välkommen att ringa eller maila oss så berättar vi mer.

Välkommen till oss!

 

Anna Johannesson

070-771 6584

anna.johannesson@veteranpoolen.se

 

 

Bathhouse in Varberg at sunset

Siffror i distriktet, 2022:

  • 350 veteraner
  • 900 kunder
  • 115 000 invånare

 

 

Veteranpoolen är Sveriges största bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som utförare. Tack vare en framgångsrik affärsmodell och stark organisation i 55 distrikt omsätter vi idag 481 MKR.

Kontaktperson

Anna Johannesson

070-771 6584

Fler lediga jobb hos oss

Alla lediga jobb