Tillbaka till karriär/franchise

Driven och ansvarsfull kollega sökes till Veteranpoolen Uppsala

Administrativ assistent Uppsala

Uppsala

Deltid

Ansök

Kontaktperson

Administrativ assistent Uppsala

Uppsala

Deltid

Ansök

Driven och ansvarsfull kollega sökes till Veteranpoolen Uppsala

Veteranpoolen är Sveriges största bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som utförare. Veteranpoolen matchar veteraners kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bygger på att många pensionärer vill fortsätta bidra till samhällets utveckling, få socialt utbyte, känna sig delaktiga och behövda.

Veteranpoolens kontor i Uppsala växer stadigt och har haft en stark tillväxt på över 20% de senaste tre åren. Idag har vi över 370 aktiva pensionärer som jobbar och verksamheten genomsyras av en positiv, hjälpsam och prestigelös kultur. Vår tillväxt, i kombination med målfokus och hög efterfrågan på våra tjänster, gör att vi vill utöka med en medarbetare till verksamheten.
Du kommer jobba i nära samarbete med vår franchisetagare Sofie och hennes medarbetare. Tillsammans är ni ansiktet utåt för Veteranpoolen och ni kommer hjälpas åt i den dagliga operativa driften av kontoret. Kontoret har både företagskunder och privatkunder samt en stor pool med engagerade veteraner.

Arbetsuppgifter
Du kommer i din roll bland annat att vara våra veteraner behjälplig per telefon och mail och se till att de får all den information och administrativ support de kan tänkas behöva innan, under och efter slutförda uppdrag. Det kan handla om allt från teknisk support i vår veteran-app till assistans när det kommer till tidrapportering.
Som administrativ assistent får du ett varierande och socialt arbete där den ena dagen sällan är den andra lik. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära att:

  • Stötta våra veteraner med information och material
  • Kontrollera tidrapporter
  • Granska lönelistor inför löneutbetalning
  • Sammanställa och kontrollera underlag för korrekt och kvalitativ fakturering
  • Hantera krediteringar
  • Samordna div administrativa göromål

Du har ett flertal uppdrag och arbetsuppgifter i gång parallellt och arbetar med dator och telefon som dina främsta verktyg.
Kontoret har en härligt positiv kultur och verkar i en händelserik och fartfylld miljö. Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga och tar eget ansvar. Du blir du en viktig del i ett företag under stabil expansion.

Vem är du? 
Du är en ordningsam och strukturerad person som är duktig på att planera ditt arbete. För att bli framgångsrik i rollen är det viktigt att du är detaljfokuserad och noggrann samtidigt som du har förmågan att överblicka och se helheten. Du är engagerad och har en stark ansvarskänsla. Du är har en god samarbetsförmåga, är socialt kompetent, flexibel och ödmjuk.
Arbetets natur kräver att du är mycket noggrann, strukturerad och kan stå fast vid ramar och våra värderingar.

För att trivas i den här rollen tror vi att du är:

  • Social och serviceinriktad
  • Noggrann och strukturerad
  • Lösningsorienterad
  • Målfokuserad med ett naturligt eget driv

Du har goda administrativa kunskaper och vi tror att du har arbetslivserfarenhet från en likande roll tidigare. Du kommer att ha många kontaktytor och det är viktigt att du strävar efter hög kundnöjdhet och goda resultat. Du är sammantaget ansvarstagande, ordningsam, lösningsorienterad. Så, om du har ett intresse för människor och relationer och gillar administration så är det här verkligen ett jobb för dig! Du får naturligtvis både utbildning och instruktioner om hur du arbetar i våra system.
Att jobba på Veteranpoolen skall sätta guldkant på tillvaron och det gäller också oss som jobbar på kontoret!

Om anställningen 
Tjänsten är en deltidstjänst på 80%. Kontoret ligger på Knivstagatan 2 i Uppsala och arbetstiderna är förlagda på kontorstid under vardagar. Under högsäsong kan det komma att bli utökade arbetstider. Tillträde sker enligt överenskommelse men vi ser gärna att du kan börja i augusti 2023.

Låter det spännande?
Fyll enkelt i formuläret på vår hemsida senast den 30 april 2023. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte – skicka in din ansökan så snart som möjligt! Vi ser väldigt mycket fram emot din ansökan.

Kontaktperson

Sophie Malmberg

0708-984272

Fler lediga jobb hos oss

Alla lediga jobb