Tillbaka till karriär/franchise

Driven och serviceinriktad kollega till Veteranpoolen Västerås

Serviceinriktad kollega till Veteranpoolen Västerås

Västerås

Tillsvidare

Ansök

Kontaktperson

Serviceinriktad kollega till Veteranpoolen Västerås

Västerås

Tillsvidare

Ansök

Driven och serviceinriktad kollega till Veteranpoolen Västerås

Är du en social, engagerad och driven person som vill verka i en händelserik, livlig och fartfylld miljö? Veteranpoolens verksamhet växer, vilket ger dig en fantastisk möjlighet att bli en viktig del av framgången i Västerås. Nu har du chansen att få ett roligt jobb där du ser till att pensionärer som vill fortsätta bidra till samhällets utveckling får möjlighet till det, samtidigt som de får socialt utbyte, känner sig delaktiga och behövda.

Om tjänsten

Veteranpoolen jobbar med företagsbemanning samt privatkunder inom områdena hantverk, trädgård och hushållsnära tjänster och har en stor pool med skickliga veteraner som utförare. Veteranpoolen i Västerås drivs av en  franchisetagare med stort driv och hjärta och företaget andas en varm familjär känsla där du kommer vara en del av att utveckla verksamheten och säkerställa att både kunder och veteraner blir hjälpta och nöjda. Du får stort eget ansvar och ägandeskap över dina ansvarsområden för att bidra till bästa resultat för verksamheten.

Arbetsuppgifter

Rollen är kommunikativ, social, varierande och utmanande där den ena dagen sällan är den andra lik. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära att:

  • Ta emot kundförfrågningar via mail och telefon
  • Samordna och bemanna uppdrag med fokus på att skapa nöjda kunder och glada veteraner
  • Administrera kunduppdrag i våra affärssystem
  • Stödja våra veteraner med information och material
  • Försäljning till befintliga eller tidigare kunder via telefon
  • Planera och administrera event

Vem är du?

För att lyckas och trivas i rollen hos oss tror vi att du är en person med ett stort eget driv, engagemang och ansvarskänsla. Du har en utåtriktad personlighet, älskar möten med människor, är orädd för att lyfta luren till veteraner likväl som till kunder samt har en god samarbetsförmåga. Du är positiv och energisk, duktig på att prioritera och trivs i händelserika arbetsmiljöer. Du kommer som nämnts ovan bli en viktig del av ett mindre kontor, vilket ger dig chansen till att få vara med och göra skillnad. Ditt egna driv och engagemang kommer att märkas och det hoppas vi att du ser som en stor drivkraft. Vi vill att du ska tycka att det är lika kul att gå till jobbet som vi gör, och bli en del av vår framgång!

Vi ser gärna du har erfarenhet från en roll som inneburit skapande och upprätthållande av kundrelationer. Det är fördelaktigt om du tidigare arbetat inom bemanning, försäljning eller servicebranschen, där du tagit stort ansvar för ditt egna arbete. Du kommer att ha många kontaktytor och det är viktigt och naturligt för dig att sträva efter att skapa hög kundnöjdhet och goda resultat. Det är viktigt att du har goda IT-kunskaper och vana att växla snabbt mellan olika program.

Passar beskrivningen in på dig? Då passar du utmärkt för den här rollen!

Vårt erbjudande

Den här rollen är en tillsvidareanställning som inleds med en provanställning på 6 månader. Tjänsten är på 80%. Kontoret ligger på Ängsgärdsgatan strax utanför Västerås centrum, där vi hoppas och tror att du kommer att trivas.
Tillträdesdatum sker enligt överenskommelse men helst i början under mars eller i början av april 2024.

Låter det spännande?

Fyll enkelt i formuläret på vår hemsida senast den 10 mars 2024. Rekryteringen till den här tjänsten sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt! Vi ser väldigt mycket fram emot din ansökan!

Kontaktperson

Emelie Jacobsson

0702486182

Fler lediga jobb hos oss

Alla lediga jobb