Tillbaka till karriär/franchise

Engagerad och ansvarsfull kollega sökes till Veteranpoolen Norrköping

Kontorskoordinator Veteranpoolen Norrköping

Norrköping

Deltid

Ansök

Kontaktperson

Kontorskoordinator Veteranpoolen Norrköping

Norrköping

Deltid

Ansök

Engagerad och ansvarsfull kollega sökes till Veteranpoolen Norrköping

Vill du arbeta i en framgångsrik verksamhet där du erbjuds omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter? Värdesätter du kollegial kamratskap och trivs allra bäst i sociala, händelserika och fartfyllda miljöer?

Hos Veteranpoolen Norrköping har du möjligheten att bli del av ett ambitiöst och drivet team som verkar i en positiv och hjärtlig kultur. Om du är en person med ett stort engagemang, eget driv och har tidigare erfarenhet av kundrelationer och administration kommer du passa utmärkt i vårt gäng! Ta chansen och sök tjänsten som kontorskoordinator hos oss på Veteranpoolen i Norrköping.

Arbetsuppgifter
Rollen som kontorskoordinator på kontoret är rolig, social, varierande och utmanande där den ena dagen sällan är den andra lik. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära att:

  • Ta emot uppdrag och intresseförfrågningar via mail, telefon och övriga system
  • Administrera kunduppdrag i vårt affärssystem
  • Samordna och bemanna uppdrag med stort fokus på nöjda kunder och glada veteraner
  • Stötta våra Veteraner med information och material
  • Samordna administrativa göromål såsom fakturering, tidrapportering och ev kreditering
  • Koordination av marknadsföring

Att ha kul på jobbet är en viktig faktor för oss på Veteranpoolen Norrköping och vi tror att god stämning, hög trivsel bidrar till vår framgång!

Vem är du?
Att vara kontorskoordinator hos oss innebär att ha många bollar i luften. Du behöver ha en naturlig känsla för ”mötet med människor” och tycka att det är kul att arbeta i ett högt tempo. Vi letar efter någon med stort eget driv, engagemang och ansvarskänsla. Du måste gilla samtal via telefon då en stor del av affären drivs där.

För att trivas i den här rollen bör du vara:

  • Social och serviceinriktad
  • Noggrann och strukturerad
  • Lösningsorienterad
  • Målfokuserad med ett naturligt eget driv

Vi tror du har erfarenhet från en roll som inneburit ansvar för kundrelationer. Vi ser gärna att du tidigare arbetat inom sälj och/eller administration och att du tycker att det är utmanande och kul. Du kommer att ha många kontaktytor och det är viktig och naturligt för dig att sträva efter att skapa hög kundnöjdhet och goda resultat. Goda IT-kunskaper, systemvana och att växla snabbt mellan olika program ser vi som en självklarhet.

Vårt erbjudande
Den här rollen är en tillsvidareanställning som inleds med en provanställning på 6 månader. Tjänsten är på ca 75%. Kontoret ligger på Repslagargatan 19A i Norrköping där vi hoppas att du kommer att trivas.

Arbetstiderna är förlagda på vardagar mellan 08:00-14:30 ca. Arbetet är flexibelt och vi tror på frihet under ansvar. Tillträde sker enligt överenskommelse men vi ser helst att du kan börja så snart som möjligt – gärna i april 2023.

Låter det spännande?
Fyll enkelt i formuläret på vår hemsida senast den 19 mars 2023. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte – skicka in din ansökan så snart som möjligt! Vi ser väldigt mycket fram emot din ansökan.

Om oss
Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har en framgångsrik affärsmodell och stark organisation som idag omsätter 385 MKR. Veteranpoolen är ett franchisekoncept och bedriver verksamhet från 55 lokalkontor i Sverige med sitt supportkontor i Göteborg.

Vi har en positiv kultur och verkar i en fartfylld miljö. Vi gillar det vi gör, och vår arbetsglädje och vårt engagemang smittar! Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga och att alla tar ansvar. Det är något som märks i allt vi gör – från den dagliga verksamheten till våra årliga kick-offer och konferenser. På vårt supportkontor i Göteborg finns ett starkt team som stöttar franchisetagare och deras medarbetare i allt från försäljning, IT & telefoni, administration, ekonomi och marknadsföring.

Kontaktperson

Sophie Malmberg

0708-984272

Fler lediga jobb hos oss

Alla lediga jobb