Tillbaka till karriär/franchise

Bli Marknadskommunikatör hos oss!

Marknadskommunikatör

Göteborg

Heltid

Ansök

Kontaktperson

Marknadskommunikatör

Göteborg

Heltid

Ansök

Bli Marknadskommunikatör hos oss!

Nu söker vi en erfaren marknadskommunikatör med webbfokus. Vi är på jakt efter dig som vill vara en del av vårt företag som har höga målsättningar för framtiden och där vår innovativa marknadsavdelning är en viktig del av företagets framgång.

På supportkontoret i Göteborg är vi 25 härliga kollegor som arbetar med support och utveckling av Veteranpoolens koncept och som stöttar våra 55 franchisetagare i deras dagliga arbete. Vi har roligt tillsammans och jobbar dedikerat för att nå våra högt uppsatta mål.

Du blir en del av supportkontorets marknadsavdelning som idag består av fyra personer. I den här rollen ingår helhetsansvar för vår webbplats veteranpoolen.se. Dessutom kommer du att arbeta som marknadsansvarig för ett antal lokalkontor. Då ansvarar du för allt från planering och budget till produktion och uppföljning av lokala marknadsinsatser för dina kontor, i tätt samarbete med de lokala franchisetagarna.

Vad vi vill ha av dig:

Vi gillar samarbete, därför vill vi att du också gör det – med många olika typer av människor.

Du har arbetat som marknadskommunikatör/marknadsförare i minst 5 år och är van att självständigt driva marknadsföringsrelaterade projekt. I den här rollen är du både strateg och doer.

Du har en utbildning inom webb, kommunikation, journalistik eller liknande.

När det gäller webb vill vi att du känner dig bekväm att jobba med bl.a. WordPress, Hotjar, Ads, Analytics/UA 4 (inkl Data Studio) och Google My Business.

Du har erfarenhet av Facebook Ads Manager och Adobe Indesign och gillar att arbeta med att producera innehåll som engagerar.

Om anställningen:

Tjänsten är på heltid med start i mars 2023. Vi sitter i fina lokaler på Norra Hamngatan i centrala Göteborg. Det finns möjlighet till visst hybridarbete.

Visst låter det spännande!
Är det du som vill vara med och bidra till Veteranpoolens fortsatta tillväxt? Skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 11 december.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.

Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda hybridpensionärer vid 55 franchisekontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster. Vår vision är att genom våra veteraners kunskap och drivkraft bygga ett bättre Sverige.

Kontaktperson

Anna Johannesson

070-771 6584

Fler lediga jobb hos oss

Alla lediga jobb