Tillbaka till karriär/franchise

Engagerad och driven kontorskoordinator till Veteranpoolen Stockholm Söderort

Kontorskoordinator Stockholm Söderort

Stockholm Söderort

Heltid

Ansök

Kontaktperson

Kontorskoordinator Stockholm Söderort

Stockholm Söderort

Heltid

Ansök

Engagerad och driven kontorskoordinator till Veteranpoolen Stockholm Söderort

Veteranpoolen Stockholm Sydost växer och söker en driven och engagerad medarbetare till kontoret! Här ges du en fantastisk möjlighet att bli del av ett framgångsrikt team med positiv anda och kultur som verkar i en händelserik och fartfylld miljö! Är du en person med stort engagemang, eget driv och erfarenhet från en roll som inneburit ansvar för kundrelationer? Sök tjänsten som självständig kontorskoordinator hos oss på Veteranpoolen Stockholm Sydost redan idag!

 

Arbetsuppgifter
Tillsammans med Kenneth, som äger och driver distriktet, får du möjlighet att vara med på en spännande tillväxtresa. Rollen som kontorskoordinator på Veteranpoolen är rolig, social, varierande och utmanande där den ena dagen sällan är den andra lik. Du får möjlighet att vara med och forma din arbetsdag och sätta dina rutiner för rollen samtidigt som du får det stöd och den uppbackning du behöver för att kunna genomföra detta.
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära att självständigt:

  • Ta emot uppdrag och intresseförfrågningar från kunder via mail, telefon och övriga system
  • Samordna och bemanna uppdrag med stort fokus på nöjda kunder och glada veteraner
  • Administrera kunduppdrag i vårt affärssystem
  • Stödja våra veteraner med information och material
  • Intervjua och rekrytera veteraner

För att lyckas i rollen hos oss tror vi att du är en person med ett stort eget driv, engagemang och ansvarskänsla. Du kommer att ha många olika arbetsuppgifter i fokus samtidigt, och kan hålla tråden trots flera parallella processer och uppgifter. Du kommer att ha många kontaktytor och det är både viktig och faller sig naturligt för dig att sträva efter att skapa nöjda kunder och veteraner samt goda resultat.

 

Vem är du?
Att vara kontorskoordinator hos oss innebär att ha många bollar i luften. Du behöver ha en naturlig känsla för ”mötet med människor”. Du har en utåtriktad, positiv personlighet, en god samarbetsförmåga och du trivs i att arbeta i en händelserik arbetsmiljö. Vi letar efter någon med stort eget driv, engagemang och ansvarskänsla. Du måste gilla samtal via telefon då en stor del av affären drivs där.

För att trivas i den här rollen tror vi att du uppskattar möjligheten att få ansvara för ditt arbete och forma din arbetsdag. Vidare bör du vara:

  • Social och serviceinriktad
  • Målfokuserad med ett naturligt driv
  • Noggrann och strukturerad
  • Lösningsorienterad och initiativtagande

Vi ser gärna att du tidigare arbetat med någon form av kundservice samt sälj och tycker det är utmanande och roligt. Goda IT-kunskaper och vana att växla snabbt mellan olika program ser vi som en självklarhet.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid (100%) som inleds med en provanställning på 6 månader. Kontoret ligger på Skärmarbrinksvägen 20 i Johanneshov där vi hoppas att du kommer att trivas tillsammans med oss.

Arbetstiderna är förlagda på vardagar. Tillträde sker enligt överenskommelse, men vi ser gärna att du kan starta redan i början av april 2023.

 

Låter det spännande?
Fyll enkelt i formuläret på vår hemsida senast den 5 mars 2023. Rekryteringen till den här tjänsten sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt! Vi ser väldigt mycket fram emot din ansökan!

 

Om oss
Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har en framgångsrik affärsmodell och stark organisation som idag omsätter 385 MKR. Veteranpoolen är ett franchisekoncept och bedriver verksamhet från 55 lokalkontor i Sverige med sitt supportkontor i Göteborg.

Vi har en positiv kultur och verkar i en fartfylld miljö. Vi gillar det vi gör, och vår arbetsglädje och vårt engagemang smittar! Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga och att alla tar ansvar. Det är något som märks i allt vi gör – från den dagliga verksamheten till våra årliga kick-offer och konferenser. På vårt supportkontor i Göteborg finns ett starkt team som stöttar franchisetagare och deras medarbetare i allt från försäljning, IT & telefoni, administration, ekonomi och marknadsföring.

 

Kontaktperson

Sophie Malmberg

0708-984272

Fler lediga jobb hos oss

Alla lediga jobb