Tillbaka till karriär/franchise

Är du Veteranpoolens briljanta support och säljprojektledare?

Support-, och säljprojektledare på Veteranpoolen

Göteborg

Heltid, Tillsvidare

Ansök

Kontaktperson

Support-, och säljprojektledare på Veteranpoolen

Göteborg

Heltid, Tillsvidare

Ansök

Är du Veteranpoolens briljanta support och säljprojektledare?

Vi skapar ett bättre samhälle genom veteraners kunskap och drivkraft.

Veteranpoolen är en prisbelönad franchisekedja som bedriver verksamhet från 55 lokalkontor runt om i Sverige med supportkontor i Göteborg. Från vårt supportkontor ger vi stöd inom marknad, ekonomi, drift, försäljning, IT och ledning. Det går bra för Veteranpoolen och vi arbetar kontinuerligt mot spänstiga mål och klara visioner. Nu vill vi utöka vårt drivna, entusiastiska och handlingskraftiga gäng med en kombinerad support och säljprojektledare.

Ditt uppdrag

När du arbetar med Veteranpoolens support kommer du ha varierande och intressanta arbetsuppgifter som bland annat innefattar att supportera Veteranpoolens franchisetagare och medarbetare runt om i landet i deras dagliga operativa arbete. Du säkerställer, genom professionell support och snabba åtgärder, att den dagliga driften fungerar optimalt.

I rollen som projekt-, och säljstöd kommer du styra över leverans och struktur av olika uppdrag där du får svara för taktiska frågeställningar likväl som operativa. Du kommer få tydligt ägandeskap i olika projekt, du bör därför känna dig bekväm med att ta egna beslut och vara självständig i ditt arbete.

Tjänsten

Du kommer att ha en viktig roll i en händelserik miljö där du blir en självklar länk i verksamheten. Genom att projektleda olika uppdrag och dagligen supportera våra franchisetagare kommer du bidra till att skapa nya affärsmöjligheter i Sverige.

I rollen kommer du arbeta med:

  • Support – it, telefoni, system mm.
  • Projektledning för olika bemanningsuppdrag
  • Säljstöd vid större företagsuppdrag

Är du vår nya kollega?

Vi söker dig som är initiativrik, klurig och lösningsfokuserad som har arbetat med bemanningslösningar, administrerat personalpooler och rekryterat tidigare.

Vi vill också att du är en är en positiv person som får saker att hända. För att bli framgångsrik i rollen är det viktigt att du har ett driv och engagemang i kombination med en stark ansvarskänsla. Du är utåtriktad, har en god samarbetsförmåga, är flexibel och gillar att vara i en händelserik miljö. Arbetes natur kräver också att du är noggrann, strukturerad och kan stå för våra värderingar.

Vi erbjuder ett oerhört roligt arbete på ett kontor med mycket driv och positiv energi där kollegor dagligen möts med en personlig värme.

I den här rollen får du ett omväxlande, självständigt och stimulerande arbete i en organisation där utveckling och trivsel värderas högt. Vi strävar alltid efter att leverera högsta kvalitét och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö.

Om anställningen

Tjänsten är heltid, med start början av 2023.

Låter det spännande?

Känner du dig manad och har du vad som krävs för att vara med och bidra till Veteranpoolens fortsatta tillväxt? Skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 9 december 2022.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.

Om Veteranpoolen

Veteranpoolen är Sveriges största bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som utförare. Vi erbjuder Sveriges pensionärer en möjlighet att välja uppdrag som passar deras kompetens och önskemål. Vår verksamhet bygger på att många pensionärer vill fortsätta bidra till samhällets utveckling, få socialt utbyte, känna sig delaktiga och behövda. En veteran som jobbar inom Veteranpoolen skapar kundnytta, bättre samhällsekonomi och ett ökat välbefinnande hos individen. Detta är vårt uppdrag och vårt bidrag till ett bättre samhälle.

Kontaktperson

Sophie Malmberg

0708-984272

Fler lediga jobb hos oss

Alla lediga jobb