Tillbaka till karriär/franchise

Bli franchisetagare i Malmö

Vill du bli franchisetagare i Malmö?

Malmö

Franchisetagare

Ansök

Kontaktperson

Vill du bli franchisetagare i Malmö?

Malmö

Franchisetagare

Ansök

Bli franchisetagare i Malmö

Vi söker en ny Franchisetagare till vår befintliga verksamhet i Malmö

Som franchisetagare i Malmö tar du över en ekonomiskt bärkraftig verksamhet som befinner sig i en tillväxtfas. Verksamheten har många löpande uppdrag, bra uppdelning mellan privat och företagskunder och en stor aktiv pool med många medarbetare.

Vi söker nu dig som vill ha roligt på jobbet och driva Veteranpoolens verksamhet i Malmö. I Malmö finns två distrikt där vi nu söker franchisetagare.

Som franchisetagare på Veteranpoolen ingår du i ett nätverk av skickliga företagare som du arbetar tillsammans med. Du kommer att arbeta med försäljning där du identifierar nya affärsmöjligheter. Du kommer också att rekrytera och arbetsleda veteranerna som du har i din pool.

Veteranpoolen är Sveriges största bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som utförare. Tack vare en framgångsrik affärsmodell och stark organisation i 53 distrikt omsätter vi idag 385 MKR.

På vårt supportkontor i Göteborg finns ett starkt team som hjälper dig att bygga ditt företag. Vi stödjer dig i bland annat försäljning, IT & telefoni, administration, ekonomi, utbildning och marknadsföring. Vi ger dig vårt engagemang, vår tid och stöttar dig ekonomiskt att driva ditt företag.

Vem är du?

För att lyckas är det viktigt att du har ett stort driv och engagemang i kombination med en stark ansvarskänsla. Det är även viktigt är att du har erfarenhet av, och tycker att det är kul, att leda och motivera medarbetare. Du bör ha vana av försäljning samt av företagsadministration.

Låter det spännande?

Vi gillar det vi gör, och vi vet att vår arbetsglädje och vårt engagemang smittar av sig! Så vi hoppas att det har smittat av sig på dig och att du antar utmaningen och klickar på Ansök-knappen så att vi får lära känna dig och kan berätta mer om vad vi erbjuder dig!

Vill du ha mer information innan du ansöker så är du välkommen att ringa eller maila oss så berättar vi mer.

Välkommen till oss!

Om distriktet:

Fokus i distrikt Malmö Väst och Öst kommer att ligga på både företag och privatpersoner. Att fortsätta den goda trenden med företagsaffären där ett flertal affärer redan är etablerade. Samt att bygga vidare på den lokala närvaron med både veteraner och privatkunder i fokus är framtiden för distriktet.

Distrikt Malmö Väst i siffror
Stadsdel           Invånarantal        Invånare i åldern 65-79 år
Innerstaden      71 284                    7 707
Väster               98 037                  12 222

Distrikt Malmö Öst i siffror
Kommun/Stadsdel       Invånarantal       Invånare i åldern 65-79 år
Norr                                  74 142                   7424
Söder                               60 159                   6708
Öster                                47 048                  4879
Burlöv                               19 753                   1694

 

 

 

Kontaktperson

Anna Johannesson

070-771 6584

Fler lediga jobb hos oss

Alla lediga jobb