Barnvakt i Dalarna

Tillhör du den stora skaran av föräldrar som söker barnvakt med jämna mellanrum? Kontakta oss på Veteranpoolen i Falun Borlänge – vi har flera erfarna och trygga barnvakter i vår pool. Alla våra veteraner har lång erfarenhet av att ta hand om barn och vissa har tidigare arbetat som pedagoger. De blir till en extra mormor eller farmor som ställer upp när du behöver hjälp i vardagen. Våra veteraner erbjuder dig barnpassning närhelst du behöver, oavsett om du vill gå på bio en kväll eller få hjälp med att hämta på dagis.

Det här kan våra barnvakter hjälpa till med:

  • Hämta på daghem eller skola
  • Hjälpa barnen att sätta igång med läxläsning
  • Laga mat
  • Passa barnen sena kvällar, exempelvis om du ska på bio eller fest
  • Skjutsa och hämta till fritidsaktiviteter

Så här går det till att hyra barnvakt genom oss:

Fyll gärna i vår enkät för intresseanmälan så återkommer vi till dig. Du kan också ringa direkt till kontoret i Falun (vi finns även på Främbyvägen 6). När vi pratar med dig kommer vi att ställa ett antal frågor, till exempel hur många barn det handlar om, i vilken ålder de är, vad de har för intressen och vilka dina behov är. Sedan väljer vi ut en passande veteran. Vi låter också dig och dina barn träffa en eller flera olika veteraner innan ni tillsammans fattar ett beslut. Personkemin ska stämma och du ska känna dig trygg med personen som hjälper dig. Du kan anlita oss både för enstaka tillfällen och för löpande uppdrag. Vill du anlita oss för ett löpande uppdrag säkerställer vi att samma person hjälper dig varje gång. Vi kan erbjuda barnpassning i bland annat Borlänge, Säter, Falun och Leksand.

Våra veteraner är ålders- eller avtalspensionärer som fortsätter att arbeta för att de själva kan och vill. De jobbar på sina egna villkor och väljer vilka uppdrag de utför. Det innebär att du och dina barn får hjälp och stöd i vardagen av en erfaren, kunnig och motiverad person.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Dalarna
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN