Barnvakt i Gävle

Behöver du en säker och pålitlig barnvakt? Hör då av dig till oss på Veteranpoolen! Våra barnvaktsveteraner har mångårig erfarenhet av arbete med barn. Vissa har varit pedagoger eller lärare och alla har arbetat som barnpassare under lång tid. Om du behöver en extra mor- eller farförälder som kan hämta barnen när du jobbar sent en veckodag eller när du ska på fest till helgen har vi någon för dig!

Vad våra barnvakter kan hjälpa dig med:

  • Hämtning på dagis och skola
  • Matlagning och andra bestyr i hemmet
  • Läxhjälp
  • Barnpassning – även sena kvällar om du till exempel jobbar sent eller ska på middagsbjudning
  • Skjuts till eller hämtning från fritidsaktiviteter

Hur du gör för att boka barnpassare av oss:

Ring till oss på Gävlekontoret, vi har öppet vardagar mellan 9.00 och 16.00. Vårt nummer är 026-10 14 10. När vi inte har öppet kan du istället nå oss på 020-35 03 55. Du kan också alltid skicka in en intresseanmälan via nätet här på vår hemsida så återkommer vi till dig.

Du får då berätta lite kort om vad du behöver hjälp med; hur många barn som ska passas, om de ska hämtas, deras ålder och vad de har för intressen. Vi försöker sedan hitta den perfekta barnvakten för dig och dina barn, utifrån vad du har berättat för oss.

Vi eftersträvar alltid att barnvakten passar bra personlighetsmässigt med din familj. För att ni ska känna er trygga i ert val får ni därför träffa veteranen innan ni bestämmer er. Om ni vill kan ni träffa flera innan ni fattar ett beslut! Naturligtvis försöker vi alltid se till att samma person passar barnen varje gång, när ni känner att ni hittat rätt.

Våra barnpassare arbetar inte av nödvändighet, utan får att de har möjlighet och känner att arbetet är givande. Alla våra veteraner är pensionärer och arbetar för att de vill. De har stor livs- och yrkeserfarenhet som de gärna delar med sig av till dig och dina barn. Genom att anställa en av våra veteraner kan du vara säker på att du anställer en erfaren och pålitlig person.

Våra barnvakter arbetar i områdena: Gävle, Hofors, Ockelbo och Sandviken.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Gävle
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN