Fönsterputs i Gävle

Om du behöver någon som putsar dina fönster har vi flera erfarna veteraner som gärna sköter jobbet åt dig! Våra veteraner har många års erfarenhet av fönsterputsning och har hunnit samla på sig en mängd knep för ett effektivt arbete med fläckfritt resultat.

Vi arbetar med dina redskap. Om du är osäker på att du har allt som behövs hemma kan vi hjälpa dig med inköpsråd. Vi är alltid snabba men om du vill att det ska gå extra snabbt kan du flytta undan saker som står vid fönstren, som blommor, lampor och annat som kan vara i vägen. Om uppdraget inte är brådskande så gör vi det själva när vi anländer.

Hur du gör för att beställa fönsterputs via Veteranpoolen

Du kan ringa oss på 026-10 14 10 när vi har öppet på Gävlekontoret, mellan 9-16 under vardagar. När vi inte har öppet kan du istället ringa på 020-35 03 55. Du kan också fylla i och skicka in en intresseanmälan här på hemsidan.

Förklara för oss vad som ska göras, hur många fönster som ska putsas, hur stora de är, om de går att vända och hur många glas de har. Om fönstren är svåra att komma åt kan vi behöva en byggställning. Om du inte har det, hör av dig till oss så löser vi det!

Våra fönsterputsare gör sitt arbete passionerat och frivilligt – inte för att de är tvungna utan för att de tycker om det och har möjlighet. De arbetar flexibelt, självständigt och väljer själva de uppdrag som passar dem. Alla våra veteraner är avtals- eller ålderspensionärer. De har en väldigt gedigen kunskapsbas och arbetspotential som nu kommer dig till nytta.

Du kan ta del av våra fönsterputstjänster i följande områden: Gävle, Hofors, Ockelbo och Sandviken.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Gävle
Fönsterputs Fönsterputs
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN