Veteranpoolen Göteborg Centrum

Vi servar följande kommuner:
 • Centrala Göteborg
 • Majorna
 • Linnéstaden
 • Örgryte
 • Olskroken
 • Vasastaden
 • Johanneberg
 • Landala
 • Lunden
 • Annedal
 • Strömmensberg
 • Kärralund
 • Kålltorp
 • Gårda
Adress :
Mässans gata 10 , 412 51 Göteborg, Göteborg
Öppettider:
 • måndag 08:30-16:30 tisdag 08:30-16:30 onsdag 08:30-16:30 torsdag 08:30-16:30 fredag 08:30-15:00 lördag Stängt söndag Stängt
Lediga jobb
 • Pensionerad redovisningsekonom sökes för spännande uppdrag!

  Nu söker vi dig som är erfaren, pensionerad redovisningsekonom för ett spännande uppdrag med omgående start!

  Du kommer att arbeta hos en av våra kunder som sitter i trivsamma lokaler i centrala Göteborg. Du kommer att ingå i ett duktigt och trevligt team på ekonomiavdelningen, men jobbar självständigt med bl.a. löpande bokföring och redovisning, kund- och leverantörsreskontra, skatter samt avstämningar för ett av företagets dotterbolag. Inledningsvis är uppdraget på 100%, för att sedan gå ner på deltid enligt överenskommelse.

  För att passa för uppdraget behöver du ha erfarenhet av ovan nämnda arbetsuppgifter. Erfarenhet av arbete i Visma  är meriterande, men inget krav. För att passa för uppdraget bör du också kunna engelska i tal och skrift. 

  Vill du veta mer?

  Vänta inte, gör en intresseanmälan redan idag, så återkopplar vi och berättar mer om kunden, uppdraget och villkoren. Det går även bra att ringa oss direkt på 031-18 88 69. Uppdraget gäller med omgående start och intervjuer sker löpande.

  Välkommen till Sveriges största arbetsgivare för pensionärer!

  Anmäl intresse
 • Pensionär med erfarenhet från fastighet, bygg eller anläggning sökes

  För kunds räkning söker söker vi nu dig som  vill jobba extra som en resurs inom ingenjörsutbildningen. Vår kund är ett utbildningsföretag för vuxna i centrala Göteborg. Då ingenjörsutbildningen endast sker digitalt kommer dina arbetsuppgifter bestå av att backa upp läraren genom att fånga upp frågeställningar, och hjälpa studenterna att komma vidare i sitt självständiga arbete. För att kunna göra detta bör du ha god kunskap och erfarenhet från bygg, anläggning eller fastighet, så att du förstår de begrepp som används.

  Omfattning: Du kommer att jobba cirka 20%, en dag i veckan.

  Erfarenhet: Vi söker dig med god erfarenhet från ledande befattningar inom fastighet, bygg eller anläggning. 

  Ansök idag! Uppdraget startar omgående. Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster.

  Anmäl intresse
 • Vi söker pensionerade elektriker som vill jobba extra

  Uppdrag 

  Veteranpoolen växer och vi får in fler och fler spännande hantverksuppdrag och behöver utöka vår pool. Vi har idag väldigt många nöjda kunder framförallt på privatsidan men även företag börjar kontakta oss. Nu behöver vi förstärka vårt team av elektriker och söker nu dig som vill arbeta vid sidan av din pension!

  Vad krävs det för tidigare erfarenheter eller kunskaper? 

  Du behöver vara en behörig elektriker som arbetar självständigt och har en förmåga att lösa kundens problemställning och samtidigt ge en god service. Du uppskattar ordning och reda och är mån om att göra ett bra arbete med goda resultat. B-körkort är ett krav då vi måste kunna ta oss till kunderna. 

  Vem trivs här 

  För att jobba i Veteranpoolen måste du vara ålders- eller avtalspensionär. Du är ansvarsfull, flexibel och lösningsfokuserad. Du tycker om att ”göra nytta” och vill känna att arbetet ger dig en guldkant på tillvaron. Det gör nämligen de som är anställda på Veteranpoolen. Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer och har ca 8000 anställda. Vi finns på 50 kontor över hela landet och är ett auktoriserat bemanningsbolag.

  Anställningsvillkor 

  Du är anställd på timmar och förbinder dig inte till något utan arbetar på dina villkor. Du är självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Hur går det till? 

  Uppdragsförfrågan kommer till kontoret och förmedlas därifrån till veteranerna och den som är intresserad anmäler ett intresse om att få uppdraget. Som anställd i Veteranpoolen bestämmer du själv vilka uppdrag du vill ta och du förbinder dig inte till något däremellan. Du och kunden kommer tillsammans överens om tiden när arbetet ska utföras såvida det inte från början finns en uttalad arbetstid.

  Vi ser fram emot din ansökan!

  Anmäl intresse
 • Vi söker pensionärer som vill hjälpa våra kunder i hemmet

  Veteranpoolen växer! Nu söker vi dig som bor i centrala Göteborg, är pensionär och kan tänka dig att jobba extra på deltid med att hjälpa våra kunder i hemmet! Hos oss väljer du själv vilka uppdrag du vill ta och hur mycket du vill jobba, fritt, flexibelt och enkelt!

  Vi har både äldre kunder och barnfamiljer som behöver lite extra hjälp för att få vardagen att gå ihop. Arbetsuppgifterna innefattar oftast att hjälpa till att hålla rent och fräscht, men det kan även handla om att tvätta och stryka, putsa fönster, handla, vara ett stöd vid läkarbesök eller något annat. 

  Hos Veteranpoolen har du möjlighet att bli en del av ett härligt gäng som både jobbar och har mycket roligt tillsammans. Du behöver inga specifika förkunskaper, det viktigaste är att man har hjärtat på rätta stället. 

  För att jobba i Veteranpoolen måste du vara ålders- eller avtalspensionär. Du är självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal.

  Låter det intressant?  Skicka en intresseanmälan så återkommer vi med mer information om lön, villkor och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen. Du är även välkommen att ringa oss direkt på 031-18 88 69!

  Anmäl intresse
Exempel på våra företagstjänster i Göteborg Centrum
Lager, logistik & industri ChaufförerMaskinoperatörerMontörer
Kontorsservice & lokalvård KontorsserviceKontorsstädLokalvård
Försäljning & kundtjänst Kundtjänst, receptionSäljare
IT & teknik IT och teknik
Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Vad är du intresserad av?
Gör en intresseanmälan