Veteranpoolen Göteborg Centrum

Vi servar följande kommuner:
 • Centrala Göteborg
 • Majorna
 • Linnéstaden
 • Örgryte
 • Olskroken
 • Vasastaden
 • Johanneberg
 • Landala
 • Lunden
 • Annedal
 • Strömmensberg
 • Kärralund
 • Kålltorp
 • Gårda
Adress :
Mässans gata 10 , 412 51 Göteborg, Göteborg
Öppettider:
 • måndag 09:00-16:30 tisdag 09:00-16:30 onsdag 09:00-16:30 torsdag 09:00-16:30 fredag 09:00-15:00 lördag Stängt söndag Stängt
Lediga jobb
 • Butiksmedarbetare till livsmedelsbutik

  Uppdrag

  För kortare och längre inhopp i en populär och centralt belägen större livsmedelsbutik söker vi dig med tidigare erfarenhet från arbete i livsmedelsbutik. 

  Vad krävs det för tidigare erfarenheter eller kunskaper?

  För att snabbt kunna komma in i arbetet krävs det att du har tidigare erfarenhet av arbete i livsmedelsbutik.

  Du behöver god fysik, vara serviceinriktad och ha lätt att samarbeta med andra.  

  Vem trivs på Veteranpoolen?
  För att jobba i Veteranpoolen måste du vara ålders- eller avtalspensionär. Du är ansvarsfull, flexibel och lösningsfokuserad. Du tycker om att få bidra till arbetsmarknaden och vill känna att arbetet ger dig en guldkant på tillvaron. Det gör nämligen de som är anställda på Veteranpoolen. Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer och har ca 8000 anställda. Vi finns på 50 kontor över hela landet och är ett auktoriserat bemanningsbolag.

  Anställningsvillkor
  Du är anställd på timmar och förbinder dig inte till något utan arbetar på dina villkor. Du är självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Hur går det till?
  Uppdragsförfrågan kommer till kontoret och förmedlas därifrån till veteranerna och den som är intresserad anmäler ett intresse om att få uppdraget. Som anställd i Veteranpoolen bestämmer du själv vilka uppdrag du vill ta och du förbinder dig inte till något däremellan. Du och kunden kommer tillsammans överens om tiden när arbetet ska utföras såvida det inte från början finns en uttalad arbetstid.

  Rekryteringen sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum

  Vi ser framemot din ansökan!

  Anmäl intresse
 • Löneadministratör sökes till roligt deltidsuppdrag

  Nu söker vi dig som är pensionerad lönekonsult eller löneadministratör och vill jobba extra på deltid. Vår kund är en redovisningsbyrå som är centralt belägen i Göteborg och här kommer du göra löner för många olika bolag inom flera olika branscher.

  Ett extra plus är om du har tidigare erfarenhet som löneadministratör inom hotell- och restaurangbranschen. 

  Omfattning: Du kommer att jobba cirka 40-50% och du kan själv styra vilka dagar/tider du vill jobba. 

  Erfarenhet: Vi söker dig med flerårig erfarenhet av löneadministration. 

  Ansök idag! Uppdraget startar i slutet av oktober. Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster.

   

   

  Anmäl intresse
 • Sociala och lösningsfokuserade pensionärer sökes

  Är du en positiv pensionär som vill göra samhällsnytta? Älskar du problemlösning och kontakt med andra människor? 

  Nu söker vi dig som vill jobba extra som kundvärd (gulväst) vid tillfälliga trafikstörningar som rör Öresundstågs stationer. Veteranpoolen kommer att bemanna upp vid behov och arbetet gäller därför dig som bor nära stationen Göteborg C.

  Din huvudsakliga uppgift kommer vara att finnas till hands för resenärerna genom att svara på frågor som kan tänkas uppstå i samband med en trafikstörning. 

  Det krävs ingen tidigare erfarenhet men önskvärt är att du är självständig, positiv, flexibel, stresstålig med en stark servicekänsla. Du behöver kunna uttrycka dig obehindrat på svenska och ha en bra grundfysik då arbetet kan kräva att du går/står upp i ett par timmar.

  Utbildning får du genom Veteranpoolen men du behöver själv ha en uppdaterad iPhone eller Smartphone. 

  Ansök idag! Uppdraget startar i december. Anmäl ditt intresse så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster.

  Anmäl intresse
Exempel på våra företagstjänster i Göteborg Centrum
Lager, logistik & industri ChaufförerMaskinoperatörerMontörer
Kontorsservice & lokalvård KontorsserviceKontorsstädLokalvård
Försäljning & kundtjänst Kundtjänst, receptionSäljare
IT & teknik IT och teknik
Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Vad är du intresserad av?
Gör en intresseanmälan