Målare i Göteborg Centrum

Har du planer på att måla om i ditt hem eller byta färg på din fasad men saknar tiden eller erfarenheten som krävs? Genom Veteranpoolen i Göteborg Centrum kan du anlita både skickliga yrkesmålare och händiga personer med många års praktisk erfarenhet av måleri.

Vi bistår dig gärna vid både stora och små målningsarbeten, till exempel:

  • Fasader
  • Fönster
  • Innerväggar
  • Lister
  • Staket
  • Altaner

Vi utför också det förarbete som krävs för att uppnå ett gott resultat. Här ingår slipning och spackling, täckning av lister och golv samt målartvätt. Vi kan även bistå med råd kring färg- och materialval. Behöver du hjälp att köpa in penslar, färg och övrigt material kan vi även hjälpa dig med detta.

Så här bokar du målare genom Veteranpoolen:

Du kan antingen fylla i vår enkät för intresseanmälan eller kontakta oss direkt på vårt kontor i Göteborg Centrum på 031-18 88 69. Berätta lite om det arbete du vill ha utfört så matchar vi dina önskemål med en veteran som passar just dig. Veteranen kontaktar sedan dig och ni går tillsammans igenom vad som ska göras. Därefter får du en offert.

Tänk på att en byggställning kan behövas om målningen sker på hög höjd. Om du inte har en sådan kan vi hjälpa dig hyra en. Fråga oss om du är osäker på om detta behövs för det aktuella arbetet.

Våra veteraner åtar sig sina uppdrag med stor entusiasm för att de vill och kan, inte för att de måste. Hos oss på Veteranpoolen arbetar alla på sina egna villkor. Var och en av våra veteraner väljer själva sina uppdrag. Våra veteraner är avtals- eller ålderspensionärer med många års erfarenhet och kompetens. De tycker om att arbeta och har därför valt att inte sluta helt och hållet än. Perfekt för dig som är ute efter en kunnig och erfaren målare.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Göteborg Centrum
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN