Städning i Göteborg Centrum

Vill du ha hjälp med städning av ditt hem? Veteranpoolen i Göteborg Centrum har lång praktisk erfarenhet av städning och mängder av goda husmorstips för att få ditt hem skinande rent. Vi försöker se till att det alltid är samma person som kommer hem till dig så att du kan känna dig säker på att alltid få samma fina resultat. Vi är flexibla och kan anpassa städningen efter dina önskemål.

 

I tjänsten ingår vanligen:

  • Dammsuga golv och mattor
  • Våttorka golv
  • Spegelputs
  • Tömma papperskorgar
  • Dammtorka möbler, hyllor, skåp och lampor
  • Våttorka köksskåp och vitvaror
  • Rengöra badkar eller dusch samt toaletter, kranar och handfat

Vi kan även hjälpa dig med fönsterputs vid behov. Det bokas då som en separat tjänst – kontakta oss för mer information.

Så här gör du för att beställa städning genom Veteranpoolen:

Du kan börja med att fylla i enkäten för intresseanmälan eller ringa direkt till vårt kontor i Göteborg Centrum på 031-18 88 69. Berätta vad för typ av städning du vill ha utförd och vid vilken tidpunkt så matchar vi dina önskemål mot en passande resurs i vår pool. Kontrollera gärna att du har en fungerande dammsugare, rengöringsmedel och övrigt städmaterial hemma. Behöver du köpa in nytt rengöringsmedel eller material hjälper vi dig gärna med inköpsråd.

Hur lång tid en städning tar varierar från bostad till bostad. Efter den första städningen (som normalt sett tar något längre tid) vet vi hur lång tid som behövs för att städa just ditt hem.

Våra veteraner tar sig an sina uppdrag med stor entusiasm. De arbetar för att de vill och kan, inte för att de måste. Hos oss arbetar alla veteraner på sina egna villkor och de väljer själva vilka uppdrag de vill utföra. Samtliga av våra veteraner är avtals- eller ålderspensionärer med många års erfarenhet och kompetens. De är alltså bra på det de gör.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Göteborg Centrum
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN