Trädgårdsarbete i Göteborg Centrum

Vill du ha hjälp med gräsklippning eller andra arbeten i din trädgård? Veteranpoolen Göteborg Centrum/Långedrag kan fixa alltifrån den stora vår- eller höststädningen till återkommande klippning av gräsmattor, häckar och buskar. Våra veteraner bistår med många års praktisk erfarenhet av trädgårdsarbete och hjälper gärna till med allt som du inte har tid eller möjlighet att göra själv. De flesta av våra trädgårdstjänster får du dessutom göra skattereduktion, eller så kallat rut-avdrag, på.

Här är några exempel på arbeten vi kan hjälpa dig med:

  • Klippa gräsmattor, buskar och häckar
  • Kratta grusgångar
  • Kratta och köra bort höstlöv
  • Rensa ogräs i rabatter och planteringar
  • Vår- eller höststädning

Så här gör du för att beställa gräsklippning eller andra trädgårdstjänster genom Veteranpoolen:

Du börjar med att fylla i enkäten för intresseanmälan som finns på vår hemsida så kontaktar vi dig. Du kan också ringa direkt till vårt kontor i Göteborg Centrum/Långedrag på 031-18 88 69. Berätta lite om det uppdrag du vill få utfört, exempelvis hur stor gräsyta som ska klippas eller hur många rabatter du vill ha rensade. Våra veteraner använder i första hand de trädgårdsredskap du redan har. Kontrollera gärna att du har en fungerande gräsklippare om du bokar gräsklippning. Behöver du köpa in eller hyra verktyg hjälper vi dig gärna med detta.

Veteranpoolen Göteborg Centrum/Långedrag utför gräsklippning och trädgårdsarbeten i följande stadsdelar: Centrum, Högsbo, Kungssten, Långedrag, Linnéstaden, Majorna och Masthugget.

Våra veteraner arbetar med stor entusiasm för att de vill och kan. De har lång erfarenhet av trädgårdsarbeten och besitter därmed värdefull kunskap. Hos Veteranpoolen arbetar alla medarbetare på sina egna villkor. De får var och en välja själva vilka uppdrag de vill ta sig an. De är alla avtals- eller ålderspensionärer med många års erfarenhet och har därmed den kompetens som krävs för ditt uppdrag.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Göteborg Centrum
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN