Vaktmästeri, BRF och fastighetsskötsel i Göteborg Öster

En fastighet behöver regelbunden service för att hållas i toppskick. Ändå finns inte alltid resurserna för att göra arbetet rättvisa. Om du känner igen dig har du möjlighet att kontakta oss på Veteranpoolen och se till att din fastighet får skötseln som den kräver. Våra veteraner kan bistå med många olika sysslor inom fastighetsskötsel, och vi ser alltid till att kompetensen hamnar på rätt ställe.

Exempel på tjänster vi erbjuder dig:

  • Rensa rabatter
  • Sköta trädgården
  • Städa trapphus och soprum
  • Skotta snö
  • Byta trasiga lampor

Genom ett helt arbets- och fritidsliv har våra veteraner samlat på sig relevant erfarenhet som omvandlats till kompetens inom fastighetsservice. Med många års erfarenhet av dylika sysslor kan du vara säker på att våra veteraner vet vad de gör. Det bidrar till att skapa en trygghet för dig som fastighetsägare då de alltid sköter sina uppdrag mycket utförligt.

Vid löpande uppdrag ser vi till största mån till att samma veteraner besöker dig regelbundet för att du ska känna en kontinuitet i arbetet och vara säker på att uppdragen utförs på ett tillfredsställande sätt. Våra veteraner är pensionärer som vill förlänga sina yrkesliv, vilket gör att motivationen är hög och bidrar till ett väl utfört arbete.

 Så här anlitar du fastighetsservice i Göteborg Östra:

För att få hjälp med fastighetsservice av våra veteraner skickar du antingen in en intresseanmälan med hjälp av vårt formulär eller så ringer du vårt lokalkontor på 031-21 77 30 och beskriver vilken typ av arbete som du vill ha utfört. När vi har fått klart för oss vad för sorts arbete som du behöver hjälp med kan vi sätta dig i kontakt med en veteran som har rätt kompetens för just dina arbetsuppgifter.

Vi har vårt säte i östra Göteborg, där vi servar stadsdelarna Gunnebo, Härlanda, Kortedala, Lärjedalen, Örgryte, Partille och Sävedalen.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Göteborg Öster
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN