Snickare i Göteborg Östra, Partille, Landvetter, Mölnlycke

Många hus- och fritidshusägare har ständigt ett byggprojekt på gång. Kanske är det en altan som ska byggas till eller ett staket som ska sättas upp. Att göra snickeriarbeten på egen hand kan vara en tidskrävande process som gör att du tvingas ta värdefull tid från andra saker.

Vänd dig till Veteranpoolen för att få snabb och effektiv snickerihjälp.

Våra erfarna snickare kan anlitas för kompetent hjälp med alla projekt, stora som små, vi anpassar oss alltid efter dina unika behov och kan oftast anlitas med kort varsel.

Exempel på vad vi kan hjälpa dig med:

  •  Bygga ny altan eller balkong
  •  Byta fasadpanel
  • Byta fönster och dörrar
  •  Sätta upp staket
  •  Bygga garage och uthus
  •  Sätta upp eller riva innerväggar

Med sin långa erfarenhet har våra veteraner rätt kompetens för att ge dig den typ av snickerihjälp som du behöver. Några är snickare till yrket sedan tidigare medan andra är erfarna entusiaster som har haft det som hobby och snickrat i sina egna hem. Vad ditt uppdrag än gäller ser vi till att hitta rätt erfarenhet och kunskap för arbetet bland våra resurser.

När vi arbetar för dig använder vi oss av de verktyg du tillhandahåller på plats.När det gäller inköp av material, verktyg och maskiner kan vi även bistå med råd vid förfrågan.När arbetet är slutfört kan vi också se till att eventuellt byggavfall forslas bort. På så sätt kan du överlämna hela arbetsprocessen till våra veteraner och luta dig tillbaka, trygg i vetskapen om att ditt snickeriarbete är i säkra och erfarna händer.

Så här anlitar du en snickare i östra Göteborg:
För att komma i kontakt med en passande kompetens hör du av dig till oss på Veteranpoolen. Det kan du antingen göra via e-postformuläret på hemsidan eller genom att ringa till vårt lokalkontor på telefonnummer 031-21 77 30. När du har kontaktar oss talar du om vad det är för typ av uppdrag du önskar ha utfört, sedan ser vi till att förmedla kontakten med en av våra lämpliga veteransnickare. Veteranen kommer att ringa dig så att ni kan diskutera arbetet tillsammans. Därefter får du en offert.

I östra Göteborg servar vi stadsdelarna Gunnebo, Härlanda, Kortedala, Lärjedalen, Örgryte, Partille och Sävedalen.

Veteranpoolen förmedlar framförallt erfaren och kunnig arbetskraft. Samtliga veteraner som erbjuder sina tjänster via oss är avtals- eller ålderspensionärer som fortsatt att arbeta för att de vill och kan. Deras tjänster är efterfrågade på marknaden, när du anlitar en snickare genom oss så vet du att du får motiverad och pålitlig hjälp från en person som är trygg i sin yrkesroll.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Göteborg Östra, Partille, Landvetter, Mölnlycke
Snickare Snickare
INTRESSEANMÄLAN Snickare