Hemservice i Göteborg Öster

Har du en äldre anhörig eller släkting i östra Göteborg som kan behöva lite mer hjälp i hemmet för att få vardagen att gå ihop?
Kanske behövs det bara lite mer social kontakt och motivation till fysisk aktivering under de dagar då du och din familj inte kan finnas till hands för er anhörige?
Veteranpoolens hemservice kan hjälpa er. Vår tjänst som vi kallar ”äldre hjälper äldre” erbjuds av hjälpsamma och tillmötesgående veteraner med erfarenhet inom service. Oavsett om det gäller tillfälligt eller kontinuerligt uppdrag så kan vår veteran finnas där för er äldre anhörige.
Då det finns en närhet i ålder upplever många av våra klienter att vår hemservice är både trygg, trivsam och stimulerande. Många äldre har genom vår hemservice fått möjlighet att bo kvar i sina egna hem längre än de annars hade kunnat på grund av underhållsbehov och hushållssysslor som blivit allt tyngre för dem att utföra.

I konceptet Äldre hjälper äldre ingår till exempel:

  • Hemservice – städa, laga lunch eller vika tvätt.
  • Social och fysisk aktivering – promenader, utflykter till stan och konditoribesök till exempel.
  • Praktiska göromål – klippa gräs, skotta snö, byta glödlampor.
  • Ledsagning – ledsaga och skjutsa till läkarbesök, apotek och affär.

Med Veteranpoolens hemservice som vardagligt stöd blir den tiden er familj väl får med er äldre släkting eller anhörige mer avslappnad och av högre kvalitet. Ni hinner umgås istället för att stressa med allt praktiskt som behöver göras.

Såhär anlitar du hemservice i Göteborg Östra:

Ring direkt till vårt lokalkontor på telefonnummer 031-21 77 30 och beskriv ditt ärende. Berätta gärna för oss om din äldre anhöriges behov och om ni har några särskilda önskemål beträffande aktiviteter eller veteranens kompetens. Efter vårt samtal letar vi igenom våra resurser för att hitta en lämplig kandidat, ofta får ni träffa ett par stycken innan ni bestämmer er. Vi värderar personkemi för att det sociala utbytet skall bli så stort som möjligt. En annan viktig faktor är närhet till bostad, så att er anhörige har sin hemservice på bekvämt avstånd om ni behöver våra tjänster med kort varsel någon gång.
Vid kontinuerligt uppdrag är det givetvis samma person som kommer hem till er anhörige varje gång, för er bekvämlighets skull.

Veteranerna som erbjuder sina tjänster genom Veteranpoolen är alla pensionärer med lång erfarenhet och stor kunskap inom många områden. Veteranerna som som arbetar inom vår hemservice har en särskild legitimation som vi utfärdar för våra klienters trygghets skull. Veteranpoolens personal disponerar själva över sin tid och åtar sig uppdrag baserat på intresse och tid. Det innebär att ni kan vara säkra på att veteranen ni anlitar är motiverad och ansvarsfull, och aldrig behöver stressa vidare till nästa uppdrag.

Vi har östra Göteborg som vårt täckningsområde, vilket inkluderar stadsdelarna Gunnebo, Härlanda, Kortedala, Lärjedalen, Örgryte, Partille och Sävedalen.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Göteborg Öster
Hemservice Hemservice
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN