Gräsklippning i Göteborg Öster

Om du inte har tiden eller energin som krävs för att hålla gräsmattan i perfekt trim kan vi på Veteranpoolen hjälpa dig.
Vi ser till att en av våra erfarna veteraner kommer ut till dig och hjälper dig med gräsklippningen. Genom att anlita oss kan du förvänta dig ett bra resultat samtidigt som du kan tillbringa din tid som du själv önskar. Vi hjälper också till med andra typer av trädgårdsskötsel. Våra veteraner har alla arbetat med trädgårdsskötsel, antingen professionellt eller på fritiden under många år, och har därför rätt erfarenhet för att kunna göra ett bra jobb.

Vad vi kan hjälpa dig med:

  •  Klippa gräs och buskar
  •  Rensa ogräs i rabatter
  •  Kratta bort fallna löv
  •  Kratta grusgångar
  •  Vår- och höststäda trädgården

För att vi ska kunna genomföra uppdraget behöver vi rätt utrustning. Vi använder oss av de verktyg och det material du erbjuder på plats. Behöver du hjälp med att köpa något särskilt bistår vi gärna med råd. Mer avancerade verktyg kan även hyras via oss.

Så här anlitar du våra trädgårdsmästare i östra Göteborg:
För att komma i kontakt med en veteran fyller du först i en intresseanmälan på hemsidan, så ringer vi tillbaka till dig. Du kan också slå en signal direkt till ditt lokalkontor på telefonnummer 031-21 77 30. Vi behöver få lite information om omfattning på uppdraget samt vilken typ av kompetens som krävs. Sedan kan vi gå vidare med att sätta dig i kontakt med en lämplig veteran från vår resurspool. Gemensamt kommer ni sedan överens om hur ni skall fortskrida för att sätta igång arbetet.

De veteraner som erbjuder sina tjänster via oss på Veteranpoolen har valt att fortsätta arbeta även efter pensioneringen för att de vill och kan. Deras erfarenhet innebär att de har många års kunskap och skicklighet inom sina respektive områden att tjänstgöra med. Egenskaper som de nu ställer till ditt förfogande. Veteranerna väljer själva ut sina uppdrag baserat på tillgänglighet och intresse. Detta innebär att du av oss alltid får motiverad och pålitlig hjälp.

Vi finns i östra Göteborg och arbetar i stadsdelarna Gunnebo, Härlanda, Kortedala, Lärjedalen, Örgryte, Partille och Sävedalen. Om du finns inom vårt täckningsområde kan vi enkelt komma ut till dig och hjälpa dig med gräsklippning och annat trädgårdsarbete.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Göteborg Öster
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN