Trädbeskärning i Gotland

Är det dags för det där eländiga trädgårdsarbetet igen? Varför inte låta proffsen sköta det istället? Veteranpoolens veteraner är pålitliga trädgårdsarbetare med lång erfarenhet från bland annat trädbeskärning på Gotland, vilket är ett viktigt moment i en tomts välmående. Våra veteraner har full koll på hur träden bäst ska klippas för att växa vackert och bli rika på frukt.

Vi beskär dina träd med JAS-metoden

När det kommer till trädbeskärning använder vi på Veteranpoolen oss av JAS-metoden, vilken enligt de senaste forskningarna visar sig vara mest gynnsam för träden eftersom de tas om hand precis innan de går i vila under vintern. Tack vare våra veteraners kompetens inom området kan dessutom eventuell ohyra på dina träd upptäckas i tid och vi erbjuder även behandling av drabbade träd.

Glöm inte RUT-avdraget

Med RUT-avdrag kan tjänster inom rengöring, tvätt och underhåll bli betydligt billigare. Många av de tjänster vi på Veteranpoolen erbjuder våra kunder kommer ner avsevärt i pris vid giltigt avdrag. Sedan i år ingår även trädbeskärning i kategorier som anses giltiga för avdraget. Det är dock viktigt att du ser till att informera oss i samband med din bokning om att du önskar göra RUT-avdrag på den köpta tjänsten.

Efter att träden blivit beskurna kan våra veteraner även smidigt föra bort avfallet. Tyvärr är just denna del inte avdragsgill från RUT-avdraget men ändå mycket värt att få hjälp med.

Hur gör jag för att boka hjälp på tomten?

Det är hur enkelt som helst! Fyll smidigt i intresseformuläret som du hittar här på Veteranpoolens hemsida så kommer någon i vår personal att kontakta dig omgående. Det går även bra att ringa in till ditt lokala kontor i Falköping.

I samband med din förfrågan vill vi att du ger oss lite detaljer om det aktuella jobbet du behöver hjälp med. Det kan exempelvis vara information om tomtens totala storlek, hur många träd det är som behövs åtgärdas vad det är för typ av träd. På så vis kan vi ännu bättre matcha dina behov av trädbeskärning på Gotland med våra veteraner och deras tillgänglighet.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Gotland
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN