Barnvakt i Halmstad/Laholm

På Veteranpoolen har vi resurser att hjälpa dig med en trygg och pålitlig barnvakt. Våra veteraner har alla erfarenhet av barnomsorg, både genom att ha arbetat som pedagoger och lärare och genom egna barn och barnbarn.
Ibland hinner man inte med allt med en stor familj, arbete och hus och hem.
Våra veteraner blir som en extra farmor eller mormor som kan göra din vardag blir lite enklare. Våra barnvakter kan göra mer för er familj än att bara passa barnen på kvällar och helger, de kan också skjutsa till och hämta från skola och förskola, laga lunch och hjälpa till med läxläsning.
På Veteranpoolen sätter vi en stolthet i att kunna erbjuda er familj en flexibel tjänst, anpassad efter era behov.

Detta gör vi till exempel:

  •  Skjutsar till och från fritidsaktiviteter
  •  Lagar mat och mellanmål
  •  Hämtar och lämnar på skola, fritids och förskola
  •  Finns till hands i hemmet på kvällar och helger, exempelvis om ni föräldrar skall gå på fest eller jobba över någon kväll
  •  Hjälper till med läxläsning

Så här gör du för att anlita barnvakt från Veteranpoolen:
Ring till oss på kontoret i Halmstad på telefonnummer 035-10 18 50, eller fyll i det formulär som finns längst ner på denna sida, så återkommer vi till dig så snart vi kan.
Ringer du till oss pratar vi om uppdraget du vill ha utfört. Vi vill gärna veta hur många barn som finns i familjen, hur gamla de är och vad de har för intressen och särskilda behov.
Vi söker sedan i vår pool efter en barnvakt med den rätta kompetensen för er familj.
Vi prioriterar även närhet till bostad och tillgänglighet, så att ni vid ett återkommande uppdrag kan känna er trygga med att få den hjälp ni behöver även vid kortare varsel. Vi låter er alltid träffa ett par lämpliga kandidater innan ni bestämmer er. Det är sedan samma veteran som kommer hem till er vid era kontinuerliga uppdrag, för er bekvämlighets skull.

Vi har barnvaktsservice i Halmstad, Båstad och Laholm.

Våra veteranbarnvakter är samtliga pensionärer som valt att fortsätta arbeta för att de vill och kan. De disponerar över sin egen tid och väljer själva ut de uppdrag de vill åta sig, baserat på intresse och tillgänglighet. Det innebär att den barnvakt som kommer hem till dig är både engagerad och pålitlig.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Halmstad/Laholm
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN