Möbelmontering och möblering i Hörby

Vill du ha hjälp att montera en gardinstång, sätta upp en ny lampa eller montera nyinköpta möbler? Ring oss på Veteranpoolen Hörby. Vi har trygga, erfarna och händiga medarbetare, redo att hjälpa dig med allt från att sätta upp tv:n på väggen till att montera en ny studsmatta. Tack vare RUT-avdraget blir tjänsten också prisvärd att hyra in.

Det är inte alltid lätt att veta hur man fäster en hylla på en betongvägg, eller hur man borrar i en kakelplatta, och ibland saknar man de verktyg som behövs. Men oavsett om det gäller stora eller små möbler, och vilken möbeltillverkare du handlat av, kan du kontakta oss. Dessutom kan vi hjälpa dig med ommöblering, så att alla möbler hamnar där de passar bäst – allt med RUT-avdrag.

Vi kan hjälpa dig att:

  • Montera ny säng
  • Möblera om
  • Sätta upp tv på väggen
  • Sätta upp hyllor
  • Skruva ihop bord och stolar
  • Plocka fram utemöbler
  • …och mycket mer!

 

Möbelmontering och möblering i Hörby – så funkar det

Behöver du hjälp med att sätta upp hyllor, lampor, gardinstänger eller något annat? Ring oss, eller gör en intresseanmälan direkt på vår hemsida, och beskriv kort vad du vill ha hjälp med. Undersök gärna på vilken typ av material som din möbel ska monteras (till exempel om det är gips- eller betongvägg), och om det är något annat vi ska tänka på i samband med monteringen.

Behöver du hjälp med att montera möbler är vårt tips att du kontaktar oss efter att du gjort ditt inköp. Vänta gärna med att öppna paketen tills dess att vi är på plats – på så sätt kan vi minska risken för att delar försvinner. Om du vill underlätta ytterligare kan du fundera över var du vill att den nya möbeln ska stå, och frigöra arbetsutrymme så att vi kan sätta igång med arbetet direkt. Om du inte har möjlighet till detta är det inga problem, vi hjälper dig gärna att möblera om så att vi får utrymme för den nya möbeln.

Vi kan även hjälpa dig att köra bort kartong och annat avfall efter det att monteringen är genomförd, tyvärr är dock detta inte en tjänst som medger RUT-avdrag.

RUT-avdrag på möbelmontering och möblering

Numer har du som privatperson möjlighet att få RUT-avdrag på möbelmontering och ommöblering, vilket gör dessa tjänster prisvärda att boka in hos oss.

RUT-avdrag medges för följande möblerings- och monteringstjänster (hämtat från Skatteverkets hemsida):

  • förflytta, montera och demontera möbler och lösöre
  • sätta upp och ta ner gardinstänger, lampor, hyllor, tv
  • plocka fram och ställa undan trädgårdsmöbler, studsmattor, flyttbara paviljonger, uppblåsbara pooler och liknande
Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Hörby
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN