Veteranpoolen Hudiksvall

Vi servar följande kommuner
 • Hudiksvall
 • Ljusdal
 • Nordanstig
 • Söderhamn
 • Bollnäs
 • Gnarp
 • Bergsjö
Adress :
Norra Vägen 40, 85650, Sundsvall
Öppettider:
 • måndag 09:00-16:00 tisdag 09:00-16:00 onsdag 09:00-16:00 torsdag 09:00-16:00 fredag 09:00-12:00 lördag Stängt söndag Stängt

Lunchstängt mellan 12.00-13.00

Välkommen!

Kontaktpersoner
Lediga jobb
 • Kökspersonal till hotellkedja

  En härlig arbetsmiljö på en levande arbetsplats där ingen dag är den andre lik. Omringad av fantastiska kollegor bidrar du med din arbetsglädje och hittar din plats i teamet som tillsammans ser till att hotellet når sina mål. Det här hotellet söker nu dig som vill jobba extra som kökspersonal till deras trevliga hotell som är centralt beläget i Sundsvall. 

  Dina primära arbetsuppgifter är att tillsammans med dina kollegor skapa en härlig vardag för deras gäster. Det gör du genom att laga mat och även emellanåt servera frukostbuffé och kvällsmat med omtanke och kärlek. Din arbetsdag är varierande och du förväntas hjälpa till där det behövs, även om köket är din primära arbetsstation. Du bakar, diskar, säljer dryck till kvällsmaten, skriver skyltar till frukostbuffén och när det är en lugn stund passar du på att fixa i matsalen så att gästerna upplever en femstjärnig service.

  För att du ska trivas på det här uppdraget tror vi att du har en varm och omtänksam personlighet. Du tycker att det är roligt att småprata med både stora och små, och att göra någons dag lite bättre med små medel. Du är självständig och flexibel och gillar att jobba i ett högt tempo. Ett öga för detaljer och kan ta snabba beslut när det krävs är en klar fördel. I övrigt är det ett krav att du erfarenhet av liknande jobb som exempelvis restaurang, storkök eller dylikt. 

   Omfattning/start: Behovet finns omgående och omfattningen kommer variera då du kommer arbeta vid behov. Arbetstiderna är främst dagtid men är enligt överenskommelse. 

   Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 55 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster. Som anställd hos oss är du självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

   Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

   Vi ser fram emot din ansökan!

    

   Anmäl intresse
  Exempel på våra företagstjänster i Hudiksvall
  Ekonomi, administration, löner & HR Ekonomi och administrationHR-personalLöneadministratörer
  Kontorsservice & lokalvård KontorsserviceKontorsstädLokalvård
  Försäljning & kundtjänst Kundtjänst, receptionSäljare
  Butik och handel Butik och handel
  IT & teknik IT och teknik
  Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
  Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
  Gör en intresseanmälan