Fönsterputs i Kungsbacka

Söker du hjälp med fönsterputsning i Kungsbacka? Hos oss på Veteranpoolen finner du flera kompetenta resurser som har stor erfarenhet av fönsterputsning. Våra veteraner är människor med ett långt yrkesliv bakom sig som nu ställer sina samlade kunskaper och yrkesskicklighet till ditt förfogande. Även om de inte har en professionell bakgrund som fönsterputsare, har de minst lika goda kunskaper om hur man gör fönster skinande rena.

Vi använder oss av det rengöringsmaterial som du har hemma. Är du inte säker på vad som behövs, ta upp det när du kontaktar oss. Vi hjälper dig med tips och råd inför inköp.

Vi hjälper dig också gärna med att ta bort saker från fönstren, som blommor, prydnadssaker och gardiner, men jobbet går lite fortare om du har gjort detta på förhand innan vi kommer.

Så här gör du för att anlita Veteranpoolens fönsterputsare:

Antingen fyller du i kontaktformuläret som du hittar här på sidan eller så ringer du direkt till oss på kontoret i Kungsbacka. Du når oss på 0300-707 24.

Berätta för oss vad du önskar ha hjälp med. Vi kommer att fråga dig hur många fönster det rör sig om. Vi vill också veta om fönstren är vändbara, hur högt de är placerade och om det är tvåglasfönster eller treglasfönster samt hur många glas som är kopplade. Vi kan samtidigt prata igenom vilken utrustning du har och om den behöver kompletteras.

Vi tillhandahåller fönsterputsare i: Anneberg, Åsa, Billdal, Fjärås, Frillesås, Kullavik, Kungsbacka, Lerkil, Lindome, Onsala, Särö och Vallda.

Veteranpoolens fönsterputsare är alla skickliga yrkesmänniskor som gått i pension. De har valt att fortsätta arbeta för att de vill och kan. Hos Veteranpoolen kan de själva välja sina uppdrag och de arbetar på sina egna villkor, vilket fungerar som en garanti för dig. När du anlitar oss kan du vara säker på att få tillmötesgående och noggrann hjälp.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Kungsbacka
Fönsterputs Fönsterputs
INTRESSEANMÄLAN Fönsterputs