Snickare i Laholm

Är det dags att renovera eller förnya något i ditt hem? Vid både stora som små snickeriarbeten finns det många moment där de flesta av oss helst anlitar experthjälp för att få arbetet utfört på ett tillfredsställande sätt.

Vi på Veteranpoolen i Laholm har flera skickliga hantverkare som kan hjälpa dig med både om- och tillbyggnad i din bostad. Du finner både utbildade yrkessnickare och andra skickliga personer med lång praktisk erfarenhet av snickeriarbeten.

Utöver att hjälpa dig med själva utförandet av arbetet kan vi också komma med råd för inköp av material och att frakta bort avfall.

Här följer exempel på snickeriarbeten vi kan bistå dig med:

  •  Bygga ny altan
  •  Byta dörrar
  •  Byta fönster och rutor
  •  Montera innerväggar
  •  Byta fasadpanel

Vissa av dessa arbeten kräver mer avancerade verktyg som exempelvis slipmaskin, motorsåg eller borrhammare. Om du inte själv kan tillhandahålla oss dessa verktyg går det bra att hyra dem genom oss.

Så här enkelt är det att anlita en snickare genom Veteranpoolen:

  •  Fyll i din intresseanmälan på denna sida. Alternativt kan du slå en signal till vårt lokala kontor i Laholm. Du når oss på 0430-77 99 97 eller mailadressen halmstad@veteranpoolen.se.
  •  Berätta lite om det arbete du vill ha utfört.

Så snart vi mottagit din anmälan går vi igenom dina önskemål och finner en person med rätt kompetens i vår pool. Denne kommer sedan ta kontakt med dig. Ni sätter upp ett möte där ni tillsammans diskuterar arbetet som skall utföras och gör upp en lämplig plan. Därefter får du inom kort en offert från Veteranpoolen i Laholm. När vi är överens påbörjas arbetsprocessen.

Veteranerna som arbetar i vår pool är antingen avtals- eller ålderspensionärer. De bistår dig gärna med all den erfarenhet och kompetens som de samlat på sig i livet.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Laholm
Snickare Snickare
INTRESSEANMÄLAN Snickare