Barnvakt i Laholm

Bor du i Laholm och har behov av barnpassning emellanåt? I Veteranpoolen finns många duktiga medlemmar som kan finnas till hands som barnvakt närhelst behovet uppstår. Oftast handlar det om att ställa upp med passning när ni ska ut på festligheter eller andra nöjen på kvällar och helger. Men vi kan också hjälpa dig med till exempel hämtning på skola och dagis.

Våra veteraner har lång erfarenhet av barn. Vissa är yrkesutbildade pedagoger eller barnskötare, medan andra har lång erfarenhet av barnpassning på fritiden. Din veteran kan bli en extra mormor som finns tillgänglig närhelst det behövs och kan avlasta dig i din hektiska vardag.

Några exempel på uppdrag våra barnvakter i Laholm kan ta sig an:

  •  Hämta barnen på skola eller dagis
  •  Laga mat
  •  Starta upp läxläsningen
  •  Passa barnen under sena kvällar, till exempel när du ska på fest
  • Skjutsa och hämta i samband med fritidsaktiviteter

Så här gör du för att beställa barnvaktshjälp hos oss:

  •  Först fyller du i vårt formulär för intresseanmälan på den här sidan. Det går också bra att ringa eller mejla till lokalkontoret i Laholm. Vi finns på 0430-77 99 97 eller halmstad@veteranpoolen.se. Sedan återkommer vi till dig för att gå igenom upplägget.
  •  Vi ställer några frågor för att kunna matcha era önskemål med rätt veteran. Till exempel vill vi veta hur många barn som behöver passas, hur gamla de är och vilka intressen de har.

Personkemin är a och o vid barnpassning. Därför får både du och barnen träffa en eller flera av våra veteraner innan ni bestämmer er. Vid löpande uppdrag försöker vi självklart ordna så att samma veteran kan komma varje gång.

Våra barnpassare kan stå till tjänst i följande områden: Halmstad och Laholm.

Bra att veta om Veteranpoolen i Laholm:
Alla veteraner som arbetar med oss gör det på sina egna villkor och väljer själva vilka uppdrag de vill ta sig an. Samtliga är hel- eller deltidspensionärer med stor livserfarenhet som du och dina barn nu kan få nytta av.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Laholm
Barnvakt Barnvakt
INTRESSEANMÄLAN Barnvakt