Fönsterputs i Laholm

Bor du i Laholm och behöver hjälp med putsning av fönster? Hos Veteranpoolen finns ett stort antal skickliga veteraner som samlat på sig massor av erfarenhet och fiffiga husmorsknep genom åren. Med deras hjälp är dina fönster snart blanka och fina som aldrig förr. Våra veteraner är i de flesta fall inte fönsterputsare till yrket, men har alla lång personlig erfarenhet vilket borgar för ett väl utfört arbete.

Om möjligt använder vi de rengöringsmedel och den utrustning du har hemma. Fattas något kommer vi gärna med inköpsråd. Alternativt går det även bra att hyra utrustningen genom oss.

Vi kan självklart plocka undan prydnadsföremål, krukor och gardiner från fönster och bräden när vi kommer, men om du har möjlighet får du gärna göra detta innan så snabbas arbetet upp.

Att beställa fönsterputs via Veteranpoolen i Laholm är enkelt:

  • Fyll bara i formuläret för intresseanmälan här på sidan eller slå oss en signal till vårt lokalkontor på 0430-77 99 97. Du kan också maila oss på halmstad@veteranpoolen.se.
  • Berätta om det jobb vi skall utföra. Vi behöver till exempel veta hur många fönster som ska putsas, var de är belägna, om de är vändbara och hur många rutor det är i varje fönster. Sedan matchar vi dina behov med en lämplig veteran som kontaktar dig för att diskutera uppdraget vidare. Uppge gärna vilken typ av utrustning och rengöringsmedel du har. Om du är osäker på vad som behövs får du gärna rådfråga oss. Vi kan ge dig bra tips på produkter att inhandla.

Veteranpoolen i Laholm består av kunniga och kompetenta veteraner som antingen är ålders- eller avtalspensionärer. Gemensamt för dem är att de ännu anser sig ha mycket att ge och vill dela med sig av sin kompetens. Genom oss får de en unik möjlighet att själva välja vilka uppdrag de vill ta och jobba på sina egna villkor.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Laholm
Fönsterputs Fönsterputs
INTRESSEANMÄLAN Fönsterputs