Trädgårdsarbete i Laholm

Bor du i Laholm och är i behov av hjälp med gräsklippning eller andra arbeten i din trädgård? Vi på Veteranpoolen i Laholm kan bistå dig med alltifrån vår- eller höststädning till regelbunden klippning av dina gräsmattor, häckar, buskar och perenner. Våra veteraner har stor erfarenhet av trädgårdsarbete, antingen genom sitt yrke eller via ett stort personligt intresse och hjälper dig gärna med allt du inte hr tid eller möjlighet att utföra. En annan fördel är att du även får göra skattereduktion (så kallat RUT-avdrag) för den här typen av tjänster.

Här är en handfull exempel på mindre och större arbeten som vi kan utföra åt dig:

  •  Klippa gräs och buskar
  •  Kratta grusgångar
  •  Kratta och forsla bort höstlöv
  •  Rensa ogräs i rabatter och planteringar
  •  Vår- eller höststäda

Så här enkelt är det att anlita Veteranpoolen i Laholm för trädgårdsarbete:

  •  Fyll i vår enkät för intresseanmälan som du finner på den här sidan. Du kan också slå en signal till lokalkontoret på 0430-77 99 97 eller e-posta oss på halmstad@veteranpoolen.se.
  •  Berätta lite om det jobb du vill få hjälp med. Det kan till exempel handla om hur stora gräsmattor som ska klippas eller hur många planteringar som ska gallras. Ange också gärna vilka redskap du kan tillhandahålla själv. Om du inte har de redskap som behövs för ett visst uppdrag kan vi självklart ordna fram dessa. Rådfråga oss om du är osäker över vad som behövs.

Så snart vi taget emot din anmälan matchar vi de önskemål du har mot vår resurspool och finner rätt person för uppdraget. Därefter sätter vi er i kontakt för att gå igenom uppdraget och ni kommer överens om en tidpunkt som passar er båda.

Medarbetarna på Veteranpoolen i Laholm arbetar för att de vill och väljer själva vilka uppdrag de vill ta sig an. De är alla pensionärer som samlat på sig stor kunskap och kompetens genom livet. Goda erfarenheter som nu står till ditt förfogande.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Laholm
Trädgårdsarbete Trädgårdsarbete
INTRESSEANMÄLAN Trädgårdsarbete