Fastighetsskötsel i Leksand

Om du är fastighetsägare i Leksand och behöver hjälp med underhåll av dessa kan vi på Veteranpoolen hjälpa dig. Våra veteraner är mycket kunniga och har gedigen erfarenhet av fastighetsservice. En del har arbetat professionellt inom fastighetsservice och andra har lång erfarenhet från denna typ av arbete.

När du bokar fastighetsservice genom oss kan du lita på att arbetet kommer att bli väl utfört och att veteranen har rätt kompetens för jobbet. Vi utför många olika uppdrag, stora som små. Dessutom anpassar vi alltid vår service efter dina önskemål och kriterier. Vill du boka löpande fastighetsservice försöker vi se till att det är samma veteran som kommer varje gång, vilket innebär en större trygghet för dig.

Exempel på fastighetsservice:

  • Klippa gräset
  • Sköta rabatter
  • Städa trapphus, garage, soprum och andra utrymmen
  • Skotta snö
  • Byta lampor

Det går också bra att boka enstaka uppdrag och vi kan även ofta hoppa in för vikariat med kort varsel om det skulle behövas.

Boka Veteranpoolens fastighetsservice i Leksand:

För att boka fastighetsservice genom Veteranpoolen i Leksand kan du ringa oss på 023-661 45 66. Vi har öppet vardagar mellan 9 och 16. Du kan också fylla i formuläret på vår hemsida eller maila oss på dalarna@veteranpoolen.se. Dela med dig av så mycket information som möjligt om uppdraget, som exempelvis hur många fastigheter det rör sig om samt storleken på dessa, vilken typ av skötsel och underhåll du vill ha och hur länge projektet ska pågå.

När vi mottagit din information matchar vi dig med en resurs i vår pool. Veteranen som väljs ut kommer att kontakta dig för att diskutera uppdraget. Därefter får du en offert från oss på kontoret i Leksand som du väljer att acceptera om du är nöjd med den.

Vi förmedlar fastighetsservice till följande orter: Borlänge, Falun, Gagnef, Leksand och Säter.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Leksand
Fastighetsskötsel Fastighetsskötsel
INTRESSEANMÄLAN Fastighetsskötsel