Målare i Leksand

Behöver du hjälp med måleri i Leksand? Anlita en kunnig målare från Veteranpoolen! Vi har många kompetenta målare som kan ge dig en hjälpande hand, oavsett om det gäller att måla om en innervägg eller hela ditt hus. För oss är alla projekt, stora som små, lika viktiga och du kan känna dig säker på att jobbet blir gjort på ett professionellt sätt när du anlitar en målare från oss på Veteranpoolen i Leksand.

Några exempel på vad våra målare kan hjälpa dig med:

  • Fönster
  • Lister
  • Fasader
  • Staket
  • Trappor
  • Altaner
  • Innerväggar

Det kan krävas en hel del förarbete innan vi kan börja måla för att det ska bli så bra som möjligt. Det kan exempelvis vara nödvändigt att spackla, slipa och maskera fönster. Våra målare hjälper dig gärna med detta. Se till att du har den utrustning som krävs på plats när målaren kommer till dig, såsom rengöringsmedel, penslar och färg. Om du inte är säker på vad du behöver för utrustning så vill vi att du kontaktar Veteranpoolen i förväg.

Så här anlitar du en av Veteranpoolens målare i Leksand:

Du kan ringa direkt till kontoret i Leksand på 023-661 45 66. Vi har öppet vardagar mellan 9-16 måndag till fredag. Alternativt kan du fylla i enkäten här på sidan eller maila oss på dalarna@veteranpoolen.se. Berätta utförligt om ditt projekt och vad du vill ha hjälp med.

Därefter matchas dina önskemål med en resurs i vår pool. Veteranen kontaktar sedan dig och ni går tillsammans igenom vad det är som ska göras. En offert kommer att skickas till dig och när du accepterat den kan projektet börja.

Vi förmedlar målare till följande orter: Borlänge, Falun, Gagnef, Leksand och Säter.

Att tänka på

Tänk på att det kan behövas en målarställning om arbetet ska utföras på högre höjd. Om du inte har en sådan hemma kan vi på Veteranpoolen i Leksand hyra ut en till dig. Vi är mycket måna om våra veteraner och är därför alltid mycket noga när det kommer till säkerheten.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Leksand
Målare Målare
INTRESSEANMÄLAN Målare