Snickare i Leksand

Letar du efter en skicklig snickare i Leksand? Hos oss på Veteranpoolen hittar du kompetenta snickare med många års erfarenhet inom snickeri som gärna hjälper dig med ditt projekt. Oavsett om du behöver hjälp med ett litet projekt, som att sätta in en ny dörr, eller ett större projekt, som att bygga ett garage, så har Veteranpoolen i Leksand erfarna snickare med den rätta kompetensen för jobbet. Alla projekt är välkomna, stora som små.

Våra snickare kan exempelvis hjälpa till med:

  • Bygga ny altan eller veranda
  • Byta dörrar eller fönster
  • Sätta in garderober
  • Sätta upp eller ta ner innerväggar
  • Bygga garage eller uthus
  • Byta trappräcke
  • Tilläggsisolera

Snickarna använder sig av de verktyg som du har på plats. Informera oss i förväg om du saknar verktyg som behövs för projektet, såsom slipmaskin, motorsåg eller borrhammare. Dessa går bra att hyra från oss på Veteranpoolen i Leksand.

Våra veteraner kan också hjälpa till med att skapa en konstruktionsplan, köpa in nödvändigt material samt transportera material och forsla bort byggavfall vid projektets slutfas.

Så här anlitar du en snickare från Veteranpoolen i Leksand:

Du kan kontakta oss direkt genom att ringa vårt lokala kontor här i Leksand på telefonnummer 023-661 45 66. Alternativt kan du fylla i enkäten för intresseanmälan på vår hemsida eller kontakta oss via mail på dalarna@veteranpoolen.se. När du kontaktar oss vill vi att du berättar lite om arbetet som ska utföras och vad du vill ha hjälp med så att vi kan hitta rätt person för jobbet.

När Veteranpoolen tagit del av dina önskemål matchar vi dig med en snickare som har den rätta kompetensen för projektet. Veteranen kontaktar sedan dig och ni går tillsammans igenom vad som behöver göras. Därefter får du en offert skickad från oss. Om du tycker att allt ser bra ut accepterar du offerten och arbetet kan påbörjas.

Vi förmedlar snickare till följande orter: Borlänge, Falun, Gagnef, Leksand och Säter.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Leksand
Snickare Snickare
INTRESSEANMÄLAN Snickare