Barnvakt i Leksand

Bor du i Leksand och letar efter en kompetent och pålitlig barnvakt? Veteranpoolen har många duktiga veteraner med lång erfarenhet av arbete med barn. Ofta hjälper vi till med passning om du har något planerat en vardagskväll eller under helgen. Vi kan också ge kontinuerligt stöd under vardagen genom att till exempel hämta upp från dagis eller skola.

Våra veteraner är mycket duktiga och trygga. En del har arbetat professionellt inom barnomsorgen medan andra har samlat på sig en gedigen erfarenhet genom att ta hand om sina egna barn och barnbarn.

Exempel på uppdrag våra barnvakter i Leksand kan hjälpa till med:

  • Hämta på dagis och skola
  • Laga mat
  • Hjälpa till med läxor
  • Passa barnen – även under sena kvällar
  • Skjutsa och hämta i samband med aktiviteter

Så här bokar du barnvakt i Leksand genom oss på Veteranpoolen:

Du kan ringa oss direkt här på vårt lokala kontor i Leksand på nummer 023-661 45 66, vi har öppet vardagar mellan 9 och 16. Det går även bra att fylla i formuläret på hemsidan så återkommer vi till dig så snart vi kan. Vi nås även via mail på dalarna@veteranpoolen.se.

Berätta så utförligt som möjligt vad du behöver hjälp med, till exempel hur många barn det gäller, hur gamla de är och lite om deras intressen så att vi kan hitta rätt person för uppdraget.

Det är väldigt viktigt att barnvakten känns rätt för er familj. Vi kommer att använda informationen som ni ger till oss för att hitta en passande kandidat. Därefter får ni träffa en eller flera veteranen innan ni fattar ert beslut. Att dina barn trivs med vår veteran är viktigt för oss och just därför är det bra för oss att känna till vad dina barn tycker om att göra på fritiden. På så sätt kan vi förhoppningsvis matcha er med en veteran med samma intressen.

Om det handlar om löpande barnpassning försöker vi självklart se till att det alltid är samma veteran som kommer varje gång.

Vi förmedlar barnvakt till följande orter: Borlänge, Falun, Gagnef, Leksand och Säter.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Leksand
Barnvakt Barnvakt
INTRESSEANMÄLAN Barnvakt