Fönsterputs i Leksand

Om du bor i Leksand och behöver hjälp med fönsterputsning kan du boka det genom oss på Veteranpoolen. Hos oss finner du många skickliga veteraner som vet vad som krävs för att utföra ett bra jobb. De kan ofta dela med sig av husmorsknep och goda råd för att dina fönster ska hålla sig rena och fina.

När veteranen kommer till dig för att putsa fönster använder denne de redskap som du har på plats. Se därför till att ha det som behövs, till exempel en fönsterputs och rengöringsmedel. Vi har mer avancerade redskap för uthyrning på Veteranpoolen. Säg till i förväg så hjälper vi dig med det.

Vi kan gärna hjälpa till att plocka bort blomkrukor, gardiner och andra prydnadssaker från dina fönster. Om du kan göra det själv innan fönsterputsaren kommer är det också bra då för det skyndar på arbetet lite.

Så här bokar du fönsterputs i Leksand genom Veteranpoolen:

För att beställa fönsterputsning via Veteranpoolen kan du fylla i formuläret till höger på vår hemsida eller maila oss på dalarna@veteranpoolen.se. När vi tagit del av din information kommer vi att höra av oss så fort vi kan. Du kan också ringa oss på vårt lokala kontor i Leksand på 023-661 45 66. Vi har öppet varje vardag från 9-16.

Berätta för oss vad du vill ha hjälp med. Inkludera specifik information så att vi kan vara väl förberedda inför jobbet:

  • Hur många fönster som ska putsas
  • Deras storlek
  • Om de är vändbara eller inte
  • Hur många glas de har
  • Hur tillgängliga fönstren är

Informera oss om vilken utrustning du har hemma så att vi vet om vi behöver ta med någonting. I regel använder våra veteraner dina redskap och rengöringsmedel vid putsning av fönster.

Observera att vi endast putsar fönster som kan nås med hjälp av en trappstege, detta av säkerhetsskäl. Har du inte tillgång till en trappstege, kontakta oss, så kan vi hyra ut en till dig.

Leksandkontoret betjänar följande orter: Borlänge, Falun, Gagnef, Leksand och Säter.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Leksand
Fönsterputs Fönsterputs
INTRESSEANMÄLAN Fönsterputs