Städning i Leksand

Om du behöver hjälp med städning hemma i Leksand kan du gärna kontakta oss på Veteranpoolen. Vi har pålitliga veteraner med lång erfarenhet av städning som även känner till smarta husmorsknep för hur ditt hem kan bli skinande rent.

Vi försöker alltid se till att det är samma veteran som kommer hem till dig och städar. På så sätt kan du känna dig säker på att arbetet utförs professionellt och att resultatet blir som du vill ha det. Våra städare anpassar sina tjänster efter dina behov och önskemål.

Du kan anlita Veteranpoolen i Leksand för enstaka uppdrag eller för kontinuerlig städning.

I vår städning ingår vanligtvis följande:

  • Dammsuga golv och mattor
  • Moppa golv
  • Torka av köksskåp och vitvaror
  • Spegelputs
  • Dammtorka möbler, lampor och hyllor
  • Rengöra badkar/dusch, toalett, kranar, handfat och vitvaror

Att putsa fönster ingår inte i städtjänsten, men vi hjälper dig gärna med detta vid behov. Kontakta Leksandkontoret för att boka in en separat tid för fönsterputs.

Så här anlitar du Veteranpoolen för städning i Leksand:

Ring oss på kontoret i Leksand på 023-661 45 66. Våra öppettider är 9-16 måndag till fredag. Du kan också fylla i en intresseanmälan på vår hemsida eller maila oss på dalarna@veteranpoolen.se. Berätta hur stor bostad du har, hur ofta du vill att vi ska städa den samt andra eventuella önskemål.

När vi mottagit din information kommer vi att matcha dig med en lämplig resurs i vår pool. Veteranen kontaktar sedan dig för att planera uppdraget vidare.

Städning tar olika lång tid i olika hem beroende på bland annat hur stort hemmet är. När den första städningen är utförd kommer vi däremot enklare kunna uppskatta hur lång tid det tar att städa hos just dig. Observera att den första städningen alltid tar lite längre tid.

Informera oss om vilka städredskap du har hemma så att vi vet om vi behöver ta med några andra redskap. Se också till att din dammsugare fungerar innan veteranen kommer för att utföra arbetet. Vi använder oss i regel av dina redskap och rengöringsmedel.

Vi förmedlar städning till följande orter: Borlänge, Falun, Gagnef, Leksand och Säter.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Leksand
Städning Städning
INTRESSEANMÄLAN Städning