Hemservice i Leksand

Har ni en familjemedlem som behöver hjälp med vardagens bestyr? Vänd er gärna till Veteranpoolen i Leksand. Vi har trygga veteraner som kan erbjuda er den hjälp som ni behöver, anpassat till familjens behov och önskemål.

När en släkting eller en äldre familjemedlem behöver hjälp med sina vardagliga sysslor är det självklart att familjen vill göra allt de kan för att denne ska ha det bra och kunna fortsätta leva normalt. Här på Veteranpoolen i Leksand har vi stor sympati för detta och våra veteraner finns till hands för att göra livet lite lättare och mildra den stress och oro som ofta kan uppstå.

Några exempel på vad vi kan hjälpa till med:

  • Social stimulans, uppmuntra till aktiviteter, promenader, hur man klarar av vissa sysslor.
  • Enklare sysslor utomhus, som att klippa gräs, putsa fönster, skotta snö eller måla.
  • Städa, tvätta, stryka kläder och laga mat.
  • Skjutsa till affär eller apotek.

Veteranpoolen i Leksand försöker alltid se till att det är samma person som besöker den äldre. Det är ni som bestämmer längden på uppdragen, men vi rekommenderar att veteranen stannar hos familjemedlemmen minst en timme.

Så här anlitar ni hemservice från Veteranpoolen i Leksand:

Ni kan fylla i en intresseanmälan på vår hemsida eller ringa oss på kontoret i Leksand på följande nummer 023-661 45 66. Våra öppettider är vardagar mellan 9-16.

Beskriv era behov och önskemål så att vi kan hitta en passande veteran. Det är viktigt för oss att personkemin stämmer så att den äldre och veteraner får en god relation. Vi tar även hänsyn till aspekter som närhet till bostaden och gemensamma intressen.

Varför välja Veteranpoolen i Leksand?

Veteranpoolens hemservice är baserat på ett framgångsrikt koncept som kallas ”äldre som hjälper äldre”. Med detta menas att våra veteraner har lång livserfarenhet, de är oftast relativt nära i ålder som den som behöver hjälp och kan enkelt sätta sig in i dennes situation. Våra veteraner vet oftast vad det innebär när man behöver hjälp och stöd i hemmet och kan skräddarsy hemservicen efter familjens behov.

Vi förmedlar hemservice till följande orter: Borlänge, Falun, Gagnef, Leksand och Säter.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Leksand
Hemservice Hemservice
INTRESSEANMÄLAN Hemservice