Trädgårdsarbete i Leksand

Behöver du hjälp med gräsklippning eller annat trädgårdsarbete? Hör av dig till oss på Veteranpoolen i Leksand! Vi har kunniga veteraner som kan hjälpa dig med alla typer av trädgårdsbestyr. Våra veteraner har mångårig erfarenhet från trädgårdsarbete och kan även ge dig tips och råd för hur du kan ta hand om din trädgård på bästa sätt. Vi anpassar alltid vår service efter dina behov och vi kan dessutom ofta anlitas med kort varsel. Det går även bra att göra skattereduktion, så kallat rut-avdrag, för många av våra trädgårdstjänster.

Exempel på trädgårdsarbeten vi kan hjälpa dig med:

  • Klippa gräsmattan
  • Trimma buskar och häckar
  • Beskära träd
  • Kratta grusgångar
  • Kratta höstlöv
  • Rensa ogräs
  • Sätta plantor
  • Vår- och höststäda

Veteranpoolen i Leksand kan till den mån det går se till att det är samma veteran som återkommer om du vill ha en kontinuerlig service. Detta för att du ska känna dig säker på att du blir nöjd med jobbet och att resultatet ska bli så bra som möjligt.

Så här beställer du gräsklippning i Leksand genom oss:

Det är enkelt att boka gräsklippning eller annan trädgårdsservice genom oss på Veteranpoolen. Ring vårt lokala kontor här i Leksand på nummer 023-661 45 66. Vi har öppet alla vardagar mellan 9-16. Du kan även skicka in en intresseanmälan via vår hemsida eller maila oss på dalarna@veteranpoolen.se.

Berätta lite om ditt projekt och vad du vill att veteranen ska hjälpa dig med, exempelvis hur stor gräsmattan är som ska klippas eller hur många rabatter som ska rensas. När vi hittat en passande veteran kontaktar denne dig för att gå igenom projektet.

Leksandkontoret betjänar följande orter: Borlänge, Falun, Gagnef, Leksand och Säter.

Att tänka på

Tänk på att ha den utrustning som behövs för arbetet på plats, såsom en fungerande gräsklippare. Informera oss i förväg om vi behöver ta med några andra redskap. I regel är det kundens redskap och verktyg som används.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Leksand
Trädgårdsarbete Trädgårdsarbete
INTRESSEANMÄLAN Trädgårdsarbete