Barnvakt i Norrköping

Söker ni en pålitlig barnvakt som kan finnas till hands för er familj i Norrköping både under vardagar och helger?

Veteranpoolen i Norrköping erbjuder en trygg barnvaktsservice genom kunniga och erfarna barnvakter. Veteranerna som arbetar som barnvakter åt oss har alla lång erfarenhet av barn och barnomsorg, både genom yrkesliv och genom familjeliv med egna barn och barnbarn. Vi kan hjälpa er och finnas till hands för er familj både vid enstaka tillfällen och återkommande. Våra barnvakter kan göra allt ifrån att skjutsa till skola och dagis till att laga mat och finnas till hands under sena kvällar då ni föräldrar måste jobba över. Vi erbjuder en flexibel tjänst och kan ofta anlitas med kortare varsel. Vi är lyhörda inför era unika behov.

Veteranpoolens barnvakter hjälper till exempel till med att:

  • Läsa läxor
  • Laga mat och mellanmål
  • Ta med barnen på fritidsaktiviteter
  • Ta hand om barnen sena kvällar när ni jobbar över eller ska gå på fest
  • Skjutsa och hämta barnen på dagis och skola

Vill du anlita någon av Veteranpoolens barnvakter?

Fyll i formuläret här på hemsidan med dina kontaktuppgifter och en kort beskrivning av ditt ärende så återkommer vi till dig så snart vi kan. Du kan också ringa till oss på 011-10 32 00 från måndag till fredag mellan 8 och 17 eller komma förbi vårt lokalkontor på Snickaregatan 35 i Linköping.
Vi finns där måndagar till torsdagar mellan 9 och 12
För kontakt via e-post kan du skriva till norrkoping@veteranpoolen.se.

När kontakt är etablerad vill vi gärna att ni berättar lite om er familj. Hur många barn ni har, hur gamla de är och om det finns några särskilda intressen, behov eller önskemål. När vi fått en bild av uppdraget försöker vi att hitta en barnvakt som passar just er familj. Vi prioriterar även saker som tillgänglighet och närhet till bostad för att kunna finnas till hands för er så ofta som möjligt. Vi kan dessutom ofta anlitas med kortare varsel.

Ofta får ni träffa flera passande kandidater innan ni bestämt er för en veteran. Vi ser sedan till att det alltid är samma veteran som kommer hem till er, för ömsesidig trivsel. Veteranpoolens barnvakt blir som extramormor eller farmor för er familj och kan finnas där som stöd och hjälp i vardagen för era barn. Våra veteraner är alla pensionärer och väljer själva ut de uppdrag de åtar sig, därför får ni alltid motiverad och trygg hjälp när den kommer från Veteranpoolen.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Norrköping
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN