Barnvakt i Örebro

Bor du i Örebro och är i behov av pålitliga och erfarna barnvakter kan du med fördel vända dig till oss på Veteranpoolen. Våra veteraner har alla stor erfarenhet av barn och barnpassning. Vissa av dem har en yrkesbakgrund inom detta område medan andra skaffat sig sin erfarenhet genom andra typer av åtaganden och privata relationer. Det viktiga är ju såklart att de är vana med barn och har stor kunskap när det gäller att ta hand om och vårda barn. De erbjuder helt enkelt en möjlighet att få en extra hjälpande hand som kan hjälpa till att få vardagsbestyren att gå ihop.

De tjänster våra veteraner hjälper till med under uppdragen som barnvakt är bland annat att:

  • Hämta upp barnen i skolan, på dagis eller på fritids
  • Ge barnen mellanmål och laga middag åt dem
  • Följa eller skjutsa barnen till deras olika fritidsaktiviteter
  • Hjälpa barnen med läxorna efter skolan
  • Sitta barnvakt under kvällar och helger om du behöver vara borta sent

Det allra viktigast när man anlitar hjälp för att se efter sina barn är naturligtvis att man får förtroende för den person som ska ta hand om dem. Det är otroligt viktigt att man kommer bra överens och kan ha en bra kommunikation. Dessutom är det ju minst lika viktigt, om inte viktigare, att personkemin mellan barnen och deras barnvakt är bra. Vi på Veteranpoolen försöker därför se till att du och dina barn tillsammans får träffa den av våra veteraner som ska passa barnen flera gånger. Detta sker innan själva uppdraget tar sin början för att säkerställa att ni alla kommer bra överens och trivs ihop.

Anlita Veteranpoolens barnvakter i Örebro så här:

Önskar du hjälp med barnvakt i Örebro får du gärna kontakta Veteranpoolens lokala kontor. Ring oss på 019-70 70 668 eller 072-91 00 886, eller fyll i kontaktformuläret här på sidan. Det går även att maila oss på orebro@veteranpoolen.se. Beskriv kort det uppdrag du önskar få hjälp med så återkommer vi så fort som möjligt. Vi behöver viss info för att kunna hitta den av våra medarbetare som passar bäst för uppdraget hos dig och din familj. Hur många barn gäller det, hur gamla är de och vilka aktiviteter tycker de om? Detta är några av frågorna vi kommer att ställa.

Våra veteraner arbetar i följande områden: Karlskoga, Kumla, Lekebergs kommun, Lindesberg, Nora och Örebro.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Örebro
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN