Barnvakt i Oskarshamn

När du välkomnar den veteranen rusar barnen fram för att hälsa. Det här ska bli en lika kul paus för dem som för dig. Du kramar dina små, säger hej då och stänger dörren bakom dig. På väg till bilen känner du den där känslan. Känslan av att vara trygg i att en pålitlig, omtänksam och erfaren person vaktar dina barn.

Oskarshamns barnpassning för alla tillfällen

Hjälp med mellanmål och hämtning på skola och dagis, läxläsning och att laga middag. Vad barnpassning innebär är inte helt självklart, men vi kan hjälpa dig i Oskarshamn att lösa de flesta situationer. Behöver du barnvakt med kort varsel, för ett engångstillfälle eller löpande? Gäller det hämtning och lämning på vardagar eller passning under kvällar och helger? Ett mål för oss är att vara flexibla och finnas tillgängliga när du behöver hjälp. Bland våra veteraner finns i de flesta fall någon som står redo att ta uppdrag.

En barnvakt för varje familj

Hos Veteranpoolen finns en barnvakt för varje familj. Vissa av våra avtals- och ålderspensionärer har erfarenhet från egna barn och barnbarn, medan andra har arbetat inom barnomsorg under sitt tidigare yrkesliv. Självklart ser vi till att samma person kommer till dig varje gång. Det får dig att känna dig mer bekväm, är en trygghet för barnen och gör arbetet enklare för veteranen. För att du ska hitta rätt person för din familj låter vi dig träffa ett par veteraner innan du bestämmer dig.

Använd kontaktformuläret här intill för att höra av dig till oss på Veteranpoolen i Oskarshamn! Du är välkommen att ställa frågor om barnpassning och beskriva vad du är ute efter. Berätta gärna hur många barn som ska passas, vad du vill ska göras och om du vill göra det till en återkommande tjänst.

Tel: 0491-45 91 91
E-post: oskarshamn@veteranpoolen.se

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Oskarshamn
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN