Vaktmästeri, BRF och fastighetsskötsel i Stockholm Söderort, Nacka, Haninge

Äger du fastigheter i Söderort, Haninge, Nacka, Nynäshamn, Tyresö eller Värmdö och behöver hjälp med underhåll och service? Då kan du vända dig till oss på Veteranpoolen, så hjälper vi dig.

Hos oss hittar du erfarna veteraner som har gott om erfarenhet och nödvändig teknisk kunskap. Somliga av dem har arbetat som fastighetsskötare förut medan andra har stor skaffat sig stor erfarenhet av relaterade uppgifter på annat håll.

Du kan tryggt anlita oss även när arbetstrycket är större än vanligt, som exempelvis vid renoveringar. Andra situationer då du kan vara i behov av vår hjälp är till exempel under semestertider eller när många ur den ordinarie personalen är sjuka.

Hör av dig till oss så ordnar vi med en fastighetsservice som passar just dina behov.

Ett urval av de tjänster som ingår i fastighetsservicen:

  • Klippa gräs och trimma häckar
  • Skotta snö
  • Byta lampor
  • Städa soprum och trapphus
  • Rensa rabatter
  • Enklare tekniskt underhåll
  • Mindre reparationsarbeten
 Så här bokar du fastighetsservice i Stockholm Sydost:

Fyll i intresseanmälan som du hittar på vår hemsida eller ring till vårt lokalkontor på 08-518 165 55. Det går även bra att maila oss på stockholm.oster@veteranpoolen.se. Vårt kontor ligger på Handenterminalen 4, 136 40 Handen.
Berätta för oss vad du behöver hjälp med. Med dina önskemål och behov som utgångspunkt går vi igenom vår pool tills vi hittar den resurs som passar bäst för just ditt uppdrag.

För att du ska känna en större trygghet försöker vi alltid ordna så att samma person kommer vid löpande uppdrag. På så sätt vet du också att arbetet alltid utförs lika bra. Om personen däremot skulle bli sjuk kan vi sätta in en ersättare med kort varsel.

Våra veteraner är alla avtals- eller ålderspensionärer som efter ett långt yrkesliv valt att fortsätta erbjuda sina tjänster via oss på Veteranpoolen. De arbetar på sina egna villkor och väljer själva vilka uppdrag de tar baserat på tillgänglighet. Vår fastighetsservice är mycket uppskattad bland Veteranpoolens kunder tack vare våra pålitliga och kunniga fastighetsskötare.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Stockholm Söderort, Nacka, Haninge
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN