Målare i Stockholm Söderort, Nacka, Haninge

Behöver du hjälp med att måla om eller måla nytt hemma hos dig? Vi har flera erfarna målare och hjälper dig som bor i Söderort, Värmdö, Tyresö, Nynäshamn, Nacka och Haninge.

För hjälp med såväl stora som små måleriarbeten kan du då vända dig till Veteranpoolens målare i Stockholm Sydost. Våra veteraner är erfarna och kunniga. Vissa av dem har ett förflutet som professionella målare, medan de andra har stor erfarenhet av måleriarbeten genom ett stort intresse och relaterade arbeten.

Det viktigaste för att måleriarbetet ska bli bra är att förarbetet utförs rätt. Det kräver en del arbete och vi gör gärna det åt dig. Det som ingår i förarbetet är till exempel målartvätt, spackling, slipning samt maskering av fönster. För att underlätta för dig kommer vi gärna med inköpsråd så att du vet vad vi kommer att behöva för utrustning och material under arbetet. Om det avtalas på förhand kan vi även hjälpa dig att handla, våra målare vet precis var man ska åka för att hitta bäst verktyg och material.

En målarställning kan behövas om arbetet ska bedrivas på en högre höjd och en sådan kan du hyra genom oss om behovet finns.

Några exempel på måleriarbeten som vi kan hjälpa dig med:

  • Fasader
  • Fönster
  • Garage och uthus
  • Innerväggar och tak
  • Listverk
  • Golv
Så här enkelt anlitar du Veteranpoolen i Stockholm Sydost:

Fyll i enkäten för intresseanmälan här på hemsidan eller ring till vårt lokalkontor på 08-518 165 55. Det går även bra att skriva till oss per e-post på mailadressen stockholm.sydost@veteranpoolen.se
Berätta för oss hur vi kan hjälpa dig. Vi behöver veta hur stort arbetet är för att kunna uppskatta resursbehoven på ett ungefär.

När vi känner till dina önskemål väljer vi ut den målare ur vår pool vars kompetens lämpar sig bäst för att utföra arbetet. Du kommer därefter att kontaktas av veteranen som vi har valt ut så att ni tillsammans kan göra upp en plan över vad som behöver göras. När det är gjort kommer ditt lokalkontor att skicka dig en offert och när vi är överens kan måleriarbetet påbörjas.

Våra veteraner har fortsatt att arbeta även efter pensioneringen för att de vill och kan. De är avtals- eller ålderspensionärer som jobbar på sina egna villkor och tar sig endast an de uppdrag som de känner passar dem. De har mycket kunskap tack vare lång erfarenhet av måleriarbete och delar gärna med sig av den till dig.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Stockholm Söderort, Nacka, Haninge
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN