Snickare i Stockholm Söderort, Nacka, Haninge

Behöver du anlita en snickare i Söderort, Tyresö, Nacka, Nynäshamn, Haninge eller Värmdö? Då kan du höra av dig till oss på Veteranpoolen Stockholm Sydost. Fyll i vår intresseanmälan eller ring på telefonnummer 08-518 165 55. Det går även bra att skriva till oss per e-post på  stockholm.sydost@veteranpoolen.se.

Vi hjälper dig oavsett om det är ett stort eller litet arbete som du behöver få utfört. Ett flertal av våra skickliga veteraner har ett förflutet som yrkessnickare, medan andra har skaffat sig en lång erfarenhet av snickeriarbete på fritiden genom hobbyprojekt.

Våra snickare i Stockholm Sydost kan stå för hela arbetsprocessen från början till slut och även hjälpa dig med allt kringarbete. Exempelvis ordnar vi gärna med inköp och hemkörning av byggmaterial om det avtalas på förhand, och när uppdraget är genomfört kan vi även stå för bortforsling av eventuellt byggavfall.

Några exempel på vad vi kan hjälpa dig med:
  • Bygga en friggebod
  • Byta ut ytter- och innerdörrar
  • Sätta in nya fönster
  • Renovera fasaden
  • Bygga ny trappa
  • Sätta upp lister
  • Ta ned eller sätta upp en innervägg

Ibland kan vi behöva använda mer avancerade verktyg som exempelvis slipmaskin och motorsåg för att utföra snickeriarbetet. Om du saknar något som behövs finns möjligheten att hyra det genom oss.

Så bokar du din snickare:

Berätta för oss om ditt snickeriprojekt och hur vi kan hjälpa dig. Ju mer specifik du kan vara desto lättare är det för oss att hitta just rätt kompetens för arbetet i vår resurspool.

När vi vet vilka önskemål du har går vi igenom våra resurser tills vi hittar den person vi tycker passar bäst för ditt uppdrag. Den personen kommer sedan att kontakta dig så att ni tillsammans kan göra upp en plan över vad som behöver göras. Därefter skickar ditt lokalkontor ut en offert och när alla är överens kan snickeriarbetet påbörjas.

Veteranerna som erbjuder sina tjänster via Veteranpoolen är avtals- eller ålderspensionärer som valt att fortsätta även efter pensionen. Eftersom de arbetar på sina egna villkor väljer de själva vilka uppdrag de tar sig an baserat på intresse och tillgänglighet. Det innebär också att vi på Veteranpoolen kan garantera dig en engagerad och pålitlig snickare när du anlitar oss.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Stockholm Söderort, Nacka, Haninge
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN